Mesterek csatája 2 – A visszaszámlálás

Második felvonásához érkezik a Harcosok Klubja Versenysorozaton belül életre hívott Mesterek csatája. Az Jóni Zsolt vs Dudok Károly összecsapás után ezúttal Erdős József és Hajdu Gábor méri össze tudását.

hk21_erdős vs hajdu_cover

A Mesterek csatája indulásánál portálunk is ott volt, miután Kispál Balázs főszervező jóvoltából meghívást kaptunk az eseményre, melyen Jóni Zsolt és Dudok Károly aláírta mérkőzésük szerződését. Az összecsapást és a bajnoki övet végül aztán Dudok Károly nyerte.


A második felvonásra idén is az évet nyitó Harcosok Klubja gálán kerül sor, mely egyben Kató Mihály Emlékverseny is. A  két résztvevő pedig a Thaywondo Hungary SE edzője, Erdős József és Hajdu Gábor a ReGym-ből!


A február 27-re esedékes mérkőzésnek elkészült a beharangozó videója, melyet itt meg is tekinthettek most.


[youtube https://www.youtube.com/watch?v=JSMZHmvwlUQ&w=560&h=315]


Erdős József és Hajdu Gábor is keményen, időt nem sajnálva készül kettőjük csatájára. A ringben ugyan még nem találkoztak korábban, de a sarkokban álltak már egymással szemben. A kölcsönös tisztelet mesterekhez méltóan mindkét fél részéről meg van adva a másik számára. Hajdu Gábor a Jóni Zsolt vs Dudok Károly összecsapás győztesével szeretett volna eredeti elképzelései szerint mérkőzni, de abból a párosításból a győztes Dudok Károly és Jóni Zsolt is visszavonult már, így jött egy harmadik opcióként a Thaywondo Hungary SE edzője.


Ahogy az első alkalommal, így most 5 menetre kiírt „A” kategóriás muaythai bajnoki mérkőzés keretében mérik össze tudásukat a felek. A győztes pedig egy bajnoki övvel lesz gazdagabb az elismerésen túl.


hk21_erdős vs hajdu_2nd_cover


A Harcosok Klubja 21. gálán várnak ránk még izgalmas párosítások, így a Vidákovics Patrik és Pokorni Ádám találkozó is, de ezen felül ringbe lép még Géczei Róbert, Kocsány Ádám, Bodnár Andrea, Császár Barbara, ifj. Kurdy István és Treskó Roland is. Helyszín az aTerem Harcművészeti Központ lesz ezúttal is!