Budapest Top Team – Kihívások közt

Nincs megállás a Budapest Top Team-nél. A hétvégén épp az Amatőr MMA Magyar Bajnokságon szerepeltek eredményesen, de nincs megállás!


A hétvégi Amatőr MMA Magyar Bajnokságon és egy Kempo Világkupán is termett babér bőven a Budapest Top Team csapatának. Suhajda Zoltán, Etelaky Lajos és Bácskai Dávid is a dobogó tetejére állhatott. Kreisch András pedig egy bronzéremmel gyarapította a hétvégi termést. Suhajda Zoltán személyében a verseny legjobb harcosa is a Budapest Top Team-ből került ki.


De, ahogy írtunk, nincs megállás!  A hétvégén már Csehország fele veszi az irány a fővárosi csapata. Erről mesélt nekünk néhány mondatban Peszlen Ferenc:


„Hétvégén 2 versenyen is részt vettünk, melyeket utolsó tesztnek tudtunk be a WMMAA Cseh Open előtt. Csehországban nagyon komolyan veszik az mma-t, és a Prága Open mellett a Cseh Opent is rendeznek, ami óriási lökést tud adni az utánpótlás fejlődésének, ezért minden versenyen úgy érezzük, ott a helyünk. A szabályrendszer annyiban különbözik a profikétól, hogy itt nincs fejre könyök, és amatőr védőfelszerelést kell használni a sportolóknak. A tavaszi versenyszezonban ezt a versenyt céloztuk meg fő versenynek, tehát a 100%-os teljesítmény leadást itt szeretnénk kihozni magunkból. Egész Európából jönni fognak a versenyzők, tehát ez egy mini EB mezőny lesz, klasszis sportolókkal. Minden szimpatizánsunk arra kérjük, gondoljanak ránk egy pillanatra, hiszen a magyar MMA hírnevét szeretnénk továbbra is öregbíteni!”


Az Budapest Top Team szerepléséről természetesen beszámolunk majd! Sok sikert kívánunk a ketrecbe lépőknek!