Kesztyűs Küzdelem Csapatbajnokság - Beharangozó

A Magyar bajnokság után már a következő fordulót rendezik a G4 Grappling Ligában. A Kesztyűs Küzdelem Csapatbajnokság következik Kecelen!

[caption id="attachment_16518" align="aligncenter" width="504"] fotó: Global Grappling[/caption]

Kecel ad otthon hétvégén a G4 Grappling Liga előttünk álló fordulójának, ami a Kesztyűs Küzdelem Csapatbajnokság lesz.


A második alkalommal megrendezésre kerülő Kesztyűs Küzdelem Csapatbajnokság öt súlycsoportban csapnak össze a férfiak, míg a női, junior és ifjúsági korosztályokban –bevezető jelleggel- háromban lesz lehetőségük összemérni erejüket az indulóknak.


A férfi csapatok 4-8 versenyzővel vághatnak neki a bajnokságnak, míg a fent említett többi kategóriákban 2-5 fővel lehetséges a nevezés.


Nevezni ma éjfélig lehetséges még, de ezúttal egy táblázat kitöltésével lehetséges (nem a webes regisztrációs fül alatt). A részletes versenykiírást ITT találjátok meg.


A Kesztyűs Küzdelem Csapatbajnoksággal párhuzamosan rendezik majd meg XXI. Gyakorló Versenyt, ahol a Kesztyűs Küzdelem Expert kategória is bemutatkozik. Erről így írnak:


"A következő, hatodik évad újdonsága lesz 2017. őszétől az Expert kategóriák bevezetése. Az Expert (szakértői) kategóriák közvetlen kapcsolódást jelentenek más szabályrendszerek felé. A Global Grappling kiválóan alkalmas a különböző küzdősportok, harcművészetek integrálására. Ugyanígy remekül felkészít más szabályrendszerekre. Ezt a felkészülést segítik az Expert kategóriák. A Gi Grappling Expert kategória közvetlen kapcsolódást jelent a Brazil Jiu Jitsu irányába, a NoGi Grappling Expert kategória az UWW Grappling felé, a Combat Grappling Expert kategória az MMA irányába, a Kesztyűs Küzdelem Expert kategória pedig a K-1 jellegű küzdelem irányába. Az Expert kategóriák kidolgozása az ötödik évad Gyakorló Versenyein történik. Ennek következő lépése a XXI. Gyakorló Verseny, itt lehet megismerni a Kesztyűs Küzdelem Expert kategóriát."


A hétvégi verseny helyszíne a keceli Városi Sportcsarnok lesz. A lebonyolítási rend a megszokottak szerint, azaz reggel 8 órától regisztráció, majd 10 órakor megnyitó és a küzdelmek kezdete.


Sérülésmentes felkészülést kívánunk!