IMMAF EB - Rajtra kész a válogatott

Lezajlottak az utolsó edzések, már csak az apróbb finomítások vannak hátra, és indulhat az idei IMMAF Európa-bajnokság!


Szófia ad otthont az idei Amatőr MMA Európa-bajnokságnak az IMMAF szervezésében. Bulgáriában öt magyar indulóért szurkolhatunk majd a héten!


Címvédőként ott lesz a kontinensviadalon a tavalyi EB-n sporttörténelmi sikert elérő, Kovács Alexandra is, akivel pár héttel a verseny előtt beszélgettünk. A vele készült interjúnkat IDE kattintva olvashatjátok.



Szandi mellett csapattársa, Kárászi Balázs is megméretteti magát Európa legjobbjai ellen, aki - mondhatni- Szandi tavalyi sikerén felbuzdulva döntött úgy, hogy neki vág a versenynek. Mindketten Palotás Ferenc irányításával készültek az EB-re.


Egy másik hölgyért is szoríthatunk a március 29-én rajtoló Európa-bajnokságon. A Győri Koko-Gym csapatából Kókai Gábor tanítványa, Nagy Nóra -70,3 kg-ban indul majd magyar színekben. Két másik csapattársa is vele tart Győrből, Tárnok Ákos és Horváth Lajos szintén az indulók közt szerepel.


A válogatott egy része már tegnap megérkezett Szófiába, és elfoglalta szállását a Hotel Marinela-ban -ami egyébként a verseny helyszíne is egyben-, a többiek ma érkeznek majd Bulgáriába.


A helyszínen már gőzerővel folynak az előkészületek, és már minden az induló Európa-bajnokság körül forog. Szerdán pedig indulnak az összecsapások! Portálunkon természetesen igyekszünk mindenről beszámolni nektek!




Szurkoljunk a magyar versenyzőkért itthonról is!