Kron Gracie - Az örökölt út (2. rész)

Kron Gracie is saját dokumentumfilmbe kezdett, hogy kicsit jobban betekinthessünk felkészülésébe és mindennapjaiba. Elérkeztünk a második részhez.


Mint tudjuk Kron Gracie az Rizin évzáró gáláján lépett ringbe tavaly MMA szabályrendszerben Tatsuya Kawajiri ellen. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy leírjuk, Kron sikerrel húzta be ezt a mérkőzést is. A ring sarkában természetesen ott állt édesapja, Rickson is.


A mérkőzést megelőzően a felkészülés során végig forgott a kamera Kron körül, amiből egy többrészes dokumentumfilm-sorozat készült. Az első részben a fő hangsúly az edzésen volt, míg a mostani másodikban inkább a köztes -pihenős és kikapcsolódós- órákba tekinthetünk bele.


Láthatjuk, hogy Kron nagyon szívesen hódol másik nagy szenvedélyének, a gördeszkázásnak. Bár ugyan elmondása szerint nem a legtrükkösebb deszkás, de nagyon élvezi ezt a sportot is.


Ebben a részben néhány mondat erejéig Eddie Bravo is feltűnik, akinek ugyancsak nagyon dícséri Kron tehetségét és képességeit. Mindezeken túl végigkísérhetjük egy napját, amikor barátaival -divatos kifejezéssel élve- "lóg", és a bevezetőben néhány pillanat erejéig már a mérkőzés előtti órák izgalmaiba is betekinthetünk, ami vélhetően már egy kis kedvcsináló a következő, harmadik részhez. Addig is, nézzük meg az aktuális epizódot:


https://youtu.be/6-WeUF3CEMc