Bellator 177 - Egy hónap múlva Budapesten!

Kevesebb, mint egy hónap múlva, április 14-én ismét Budapestre látogat az amerikai Bellator MMA, a világ második legnagyobb küzdősport szervezete.

Bellator Budapest


Az MMA-ban utazó, majd nem is olyan régen a kickbox világába is belecsapó Bellator ismét Budapestre látogat egy vegyes show-val, mely MMA és kickbox küzdelmeket is hoz majd. Természetesen magyar szereplőkkel!


Az est programja alakul, azonban semmi sincs kőbe vésve. Olykor a változások sajnos elkerülhetetlenek. Így volt ez most is, hiszen Darrion Caldwell sérülés kapcsán kiesett, ezért őt nem fogjuk látni fővárosunkban. Helyette azonban a bajnok, Eduardo "Dudu" Dantas (19-4) ellen a feltörkvő harcos, Leandro "Pitbull" Higo (17-2) ugrik majd be. Garantáltan nagy meccs lesz ez is a budapesti Papp László Sportarénában április 14-én!


Pehelysúlyban itt lesz még John "Macapa" (21-1-2) és Daniel Weichel (38-9) is, de a hölgyek sem maradhatnak ki! Lena Ovchynnikova (11-4) Helen Harperrel (4-1) találkozik majd a 125 fontos kategóriában.


Az amerikai Spike tv-n is közvetített gála fő meccseinek sorát pedig Borics Ádám és Anthony "Pretty Boy" Taylor összecsapása zárja.


Bellator Kickboxing Budapest


A felvezető MMA mérkőzések kapcsán két párosítás tűnik egyelőre biztosnak. Ez pedig Brian Moore (9-5) és Ludovit Klein (6-0) ill. Kertész Máté és Polgár Ádám párharcai!


A Bellator Kickboxing 6 programján belül Laszák Zoli igyekszik majd megvédeni Karim Ghajji ellen a tavaly elhódított címet, Görbics Gábor pedig a szervezethez frissen igazolt, most debütáló Gabriel Varga ellen száll a kötelek közé. De itt lesz még Joe Schilling is, aki Alexandru Negrea ellen lép kötelek közé és a frissen szerződött Jorina Baars is bemutatkozik. Az ő ellenfele Irene Martins lesz.


Raymond Daniels már járt nálunk, de reméljük, hogy Győrfi Csaba ellen kevesebb sikere lesz, mint korábban!


https://youtu.be/eAEgUSOKTJA