Heti összefoglaló (128.)

Nagyon besűrűsödött a versenynaptára a magyar sportolóknak. Több sportágban is egymást érik a versenyek, és a következő hetekben sem lesz ez másként. A Bellator gáláig is megkezdődött a visszaszámlálás. Minket követve természetesen nem maradhattok le semmiről! Ha mégis így lenne, akkor a Heti összefoglalót olvasva minden bepótolhatsz!


Hétfőn a bakui judo Grand Slam-viadal magyar eredményeiről számoltunk be. Az ökölvívó válogatottunk egyszerre két fronton is harcba szállt. Megírtuk még az ACB Supersonic gálájának eredményeit is.


Kedden a Budapest Top Team Csehországból hozott érmeiről írtunk. A csapatbemutató rovatunk is jelentkezett a héten, benne a Mega Tech Thai Box SE csapatával.


Szerdán adtunk néhány tanácsot azoknak,akik esetleg életük első brazil jiu jitsu versenyükre készülnek. Habash Antoine és Vidákovics Patrik egy exkluzív gálán lép majd ringbe májusban. Erről többet megtudtok a cikkünkből.


Csütörtökön a W5 Professional Kickboxing által összeállított kisfilmet, a "Válaszd egy bajnok útját!" mutattuk be Nektek. A bokszkesztyűk történetéről és kialakulásáról cikkeztünk a délután. A közelgő budapesti Bellator gálához is írtunk egy kis kedvcsinálót, benne az eddig ismert magyar párosításokkal.



Pénteken beharangoztuk a III. Zen Bu Kan Kempo Opent, amire szerdáig lehet leadni a jelentkezéseket. A Gi összehajtogatásához is adtunk tanácsokat délután. Az Inside Glory újabb részét is megtekinthettétek a nap utolsó cikkében.


Szombaton a pulzusszám tréningről írt nekünk cikkében Nagy Tamás. Este Rob Cox dokumentumfilm-sorozatának harmadik részét mutattuk be, benne egy rövid betekintéssel a muaythai következő generációjának formálódásáról és néhány lehetséges sztár-jelöltjéről.



Vasárnap a legendás mérkőzések közül a Silva vs Sakuraba összecsapást tekintettük meg.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség