Irish Open - 20 magyar érem a rangos világversenyen!

Irish Open 2017! Huszonöt magyar induló, húsz érem! Ez volt az Irish Open Világkupa!

Irish Open lead illusztráció


Az Irish Open eredményeinek nagy része (ha nem egésze) ismertté vált mára. Amit eddig - cikkünk írásakor - biztosan tudunk, hogy a négy fős felnőtt Pointfighting csapatversenyben a KirályTeam ezúttal is megszerezte az elsőt helyet és több bajnokot is avathattunk! A -57kg-os PF Junior kategóriában a Debreczeni Team-es Viczián Roland első lett, -89Kg-ban a felnőttek között pedig Opauszki Dávid remekelt.


A lányok között a PF Junior -70kg-os kategóriában a Halker-KirályTeam-es Gál Vivien ezüstöt szerzett. A felnőtt -57kg-ban pedig Veres Roland a dobogó legfelső fokára állhatott. Korpádi Tamás hasonlóan szép eredményt ért el a felnőtt PF -69kg-os kategóriában, -89kg-ban pedig Rohonczi Jenő egy szép ezüstöt húzott be.


A -94kg-os kategóriában Jároszkievicz Krisztián húzta be a KirályTeam-nek és Magyarországnak az ezüstöt, a hölgyeknél pedig a KirályTeam sorait erősítő Murvai Lívia egy bronzot, Nagy Henrietta és Kondár Anna pedig ezüstöt szereztek. Görbics Gábor a sikeres elődöntő után ír ellenfelével szemben is győzni tudott, így full contact -67kg-ban bajnok lett!


FRISSÍTÉS: Az Irish Open versenyen induló 31 ország 4000 nevezőjéből hazánk 25 fős kis különítményével az érmek terén a 4. helyet érte el, ami mondhatni rendkívüli eredmény. Mérlegünk 18 arany, 8 ezüst és 5 bronz, tehát 31 érem!


Összegezve tehát - aranyérmesek: Mórádi Zsolt, Bárdos Inez, Nagy Bálint, Leszkó Kitti, Kovács Patrik, Hammer Máté, Viczián Vivien, Wolf Dávid, Wolf Joshua, Petró Lili,  Viczián Roland, Opauszki Dávid, Veres Roland, Korpádi Tamás, Görbics Gábor. Ezüst: Magyar István, Hegedűs Hanga, Wolf Dávid, Gál Vivien, Rohonczi Jenő, Jároszkievicz Krisztián, Nagy Henrietta, Kondár Anna. Bronz: Veres Roland, Korpádi Tamás, Leszkó Kitti, Murvai Lívia. A másik bronzot a KirályTeam 3 fős női csapata hozta haza a felnőtt női kategória versenyéből. Született még nyolc 5. hely és kilenc 9. hely is, így a számok tükrében és a verseny méreteihez képest nyugodtan elmondhatjuk, hogy remekül teljesítettek versenyzőink és mindenki szépen helyt állt!


Gratulálunk minden versenyzőnek, csapatnak és az edzőknek!