Robbantás Bangkokban

IFMA-royal-world-cup-Habash-Albrecht-Rehak-Vojvoda


Robbantás Bangkokban! Hatalmas robbanás rázta meg a thai főváros, Bangkok központját hétfőn. A valószínűleg pokolgép okozta detonáció következtében legalább 27-en meghaltak, és mintegy nyolcvanan megsebesültek, az áldozatok között külföldiek is vannak - jelentette a helyi média.


A robbanás a thai főváros egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontjánál, a Racsapraszong kerületben, Bangkok egyik híres hindu szentélye közelében történt helyi idő szerint este 7 óra körül. Az állami televízió legfrissebb jelentése szerint a sebesültek többsége külföldi, elsősorban kínai és tajvani turista. A külföldi halálos áldozatok nemzetiségéről egyelőre nem közöltek információt.


A robbanás kb 5 km-re volt a magyar csapat szállásától, valamivel odébb a stadiontól is. Szerencsére a magyar csapat pihenőnapon volt ma, így nem történt baj, de állítólag sportoló áldozat egyáltalán nincs. A hotelban mindenesetre vezetői meeting volt a továbbiak miatt. Valószínűleg új útvonalat jelölnek ki majd a csarnokig, mert az útba eső fontos kereszteződés le van zárva. Egyelőre nincs szó a verseny felfüggesztéséről.


Ne feledjük, Habash Antoine holnap Thai versenyzővel csap össze Kafosikhao Kriangkai személyében. Mérkőzésük a 14. lesz az A ringben. Szurkoljunk, hiszen az egyébként is nagy nyomáson felül a történtek után most extra teher alatt kell teljesítenie, ráaádul a legjobb négy közé jutásért!


Köszönjük az információkat Skrobár Róbertnek!