Heti összefoglaló

Ezen a héten igazán nem mondhatjátok ránk, hogy lustálkodtunk volna, hiszen 2 világsztárral is olvashattatok interjút, ha követtétek oldalunkat. Ha viszont elszalasztottátok valamelyiket, akkor most bepótolhatjátok a heti összefoglaló keretében. Nézzük, hogy mikkel foglalkoztunk az elmúlt 7 napban.


IMG_0866


A hétfőt Juhász Sandy írásával indítottuk, aki ezúttal a Krush 56 nevű gálán járt. Ezt követően foglalkoztunk még a junior birkózó Világbajnokság eredményeivel, majd következett este a hét első világsztár interjúja, amiben -Magyarországról elsőként- megszólaltattuk Badr Hari-t!


badr-hari


Kedden a jövő héten kezdődő kick-box utánpótlás Európa-bajnokságra induló magyar keret névsorát ismertettük, majd egy kis edzés következett, melyhez ugrálókötelet használtunk. Este pedig arról olvashattatok, hogy Görbics Gábor címmérkőzésen lép ringbe a debreceni Főnix Csarnokban.


Szerdán beszámoltunk a II. Fuji Fight Ketrecharc gála eredményeiről, majd újra edzettünk, ezúttal a kettlebell volt soron. Este John Wayne Parr dokumentumfilmjét tekinthettétek meg, abból az alkalomból, hogy 2002 után újra szorítóba lép Amerikában a 10x Világbajnok.


Csütörtökön Habash Antoine-t szólaltattuk meg, aki szintén búcsúzott az IFMA Royal World Cup verseny nyolcaddöntőjében. Délután Harsányi László Sri Lankán tartott szemináriumáról számoltunk be, majd este következett a másik világsztárunk erre a hétre, Alexey Ignashov-nak tettünk fel pár kérdést, aki a debreceni Venum Victory World Series gála díszvendégeként tartozkodik hazánkban.


ignashov


Pénteken a szintén jövő héten rajtolo judo Világbajnoksággal foglalkoztunk, majd megnéztük, hogy miként lehet kezelni a kialakult karfiolfület, illetve miként lehet megelőzni azt a sokéves földharc gyakorlása közben. Este Éltető Daniellát és mesterét, Éltető Pétert szólaltattuk meg egy interjú erejéig Daniella hétvégi mérkőzése okán, és az idei terveikkel kapcsolatban.


Elteto_Daniella-pradjat-gym-fight-camp-04


Szombaton elővettünk egy újabb legendás mérkőzést, mégpedig a Frye vs Takayama találkozót, ami az MMA történelem talán egyik legkeményebb és legdurvább mérkőzése. Majd megvizsgáltuk a stratégia és a taktika közti különbséget, hogy mit is takar ez a 2 fogalom valójában a küzdősportokban. Estére egy muaythai dokumentumfilmet tartogattunk a stílus rajongói számára, mely a győzelemről, vereségről és a megbocsájtásról szól.


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség