K-1 Open Amatőr Világbajnokság

k-1-open-world-amateur-ellenfelem


November 13-15. között a K-1 egy amatőr Open világbajnokságot rendez majd Olaszországban, Toszkánában, melynek a Pala Terme Sportcsarnok ad majd otthont. A regisztrációk 13-án, pénteken kezdődnek majd, déli 12 órakor.


A pontos program az alábbiak szerint fog alakulni:


November 13, péntek - 12h - 20h, regisztráció és mérlegelés
20:30- 22h, mérkőzésvezetők és bírák találkozója


November 14, szombat - 9 - 18h, selejtezők


November 15, vasárnap - 9 - 18h, negyeddöntők és döntők


Általános információk


A K-1 Open versenyre mindenki nevezhet, de a nevezőknek személyi biztosítással kell rendelkezniük vagy 3,5 EUR-ért a bemérlegeléskor elintézhetik, amennyiben ilyen irányú igényüket és személyes információikat a segretaria@fight1.it címre megküldik legkésőbb 2015 november 3-ig.


A regisztrációkor ill. a bemérlegeléskor minden versenyzőnek be kell mutatnia útlevelét vagy egy hivatalos, fényképes igazolványt, melyet hazájában állítottak ki (személyi igazolvány, EU-s jogosítvány pl). Szükség lesz továbbá egy orvosi igazolásra is, mely tanúsítja, hogy a jelentkező megfelelő egészségi állapotban van a versenyzéshez. Amennyiben egészségi tanúsítvánnyal a jelentkező nem rendelkezik ill. az 12 hónapnál régebbi, úgy a helyszínen kell majd egy vizsgálaton átesnie, melynek költségeit saját maga kell állja.


ketrecharcos.hu


Korosztályok


A versenyre 13 éves (K-1 Light) ill. 16 éves kortól (K-1) lehet jelentkezni. Minden 18 év alatti versenyző egy szülő vagy felvigyázó általi írásos engedélyt kell benyújtson. A regisztrációval a jelentkező elfogadja, hogy amennyiben bizonyos kategóriákba, súlycsoportokba nem megfelelő számú versenyző indulna, úgy a szervezők más, közeli kategóriákba vagy súlycsoportokba helyezhetik őket.


Regisztrációs és egyéb költségek


Az elő-regisztráció szeptember 30 előttig lehetséges, az általános regisztráció pedig november 3-ig. A regisztráció minden versenyzőnek kötelező. Az elő-regisztráció költsége 50EUR, míg a kijelölt szeptember 30 után 60EUR. Az extra-kategóriákra történő elő-regisztráció kategóriánként 30EUR, később 40EUR.


Azon nézők, edzők, akik a javasolt hotelokban szállnak meg, a belépés ingyenes lesz, míg másoknak 15EUR a napi, 25EUR a két napra szóló jegy. Minden olyan csapat, akik a javasolt hotelek valamelyikében szállnak meg, ingyenes belépőt kap minden edző számára.


Azok a csapatok, akiknek kevesebb, mint három versenyzője van és nem a javasolt hotelek valamelyikében szállnak meg, egy darab ingyenes edzői belépőt kapnak.


A csapatok, ahol négy vagy több versenyző van és nem a javasolt hotelek valamelyikében szállnak meg, két ingyenes edzői belépőt kapnak majd.


Amennyiben érdekel a lehetőség és kipróbálnád magad, netán szeretnél amatőr K-1 világbajnok lenni, jelentkezz a k1worldopen@gmail.com e-mail címen! Itt ill. a www.k-1worldopen.com címen minden további információt megkaphatsz, melyet az INNEN LETÖLTHETŐ pdf-ben esetleg nem találnál meg.


Fontos, hogy amint a regisztrációt és a részvételi díjat elküldtétek, az alábbiakat is el kell juttatni elektronikus úton:




  • A versenyző útlevelének másolata

  • Érkezés napja

  • Visszaindulás napja

  • A szállás neve és címe, ahol a versenyző és csapata tartózkodni fog


k-1-open-world-amateur-italy-ellenfelem