Magyar versenyzők a thaiföldi királyi kupán

IFMA-royal-world-cup


Két versenyzőnk indult ma reggel útnak Rehák György mester és Vojvoda György nemzetközi bíró kíséretében, hogy a rangos bangkoki IFMA Royal World Cup muay thai tornán, a Royal World Cup-on képviseljék hazánkat a tíz napos rendezvényen, ahol is 2500 sportoló, delegált és bíró lesz jelen. Az egyik különlegessége az Augusztus 13-23 között tartott rendezvénynek, hogy a királyi család összesen négy trófeát ajánlott fel, mellyel az esemény, ill. a muay thai iránti elkötelezettségüket szerették volna kifejezni.


A Rehák Györgyből, Albrecht Péterből, Habash Antoineból és Vojvoda György nemzetközi bíróból álló különítményt szinte az utolsó pillanatban, még a reptéren sikerült szerkesztőségünknek telefonon utolérnie. Rehák Györgyöt a pár napja zárult edzőtáborról, a keret tagjairól és a következő állomásokról kérdeztük.


ellenfelem.hu: - Mondana pár szót a nemrégiben véget ért edzőtábor tapasztalatairól? Érzése szerint sikerült hathatósan felkészülni, új eszközöket adni a válogatott tagjainak arzenáljához?


Rehák György: - Remek edzőtábort sikerült zárnunk a ReGym-vel Velencén, ahol sok kiváló versenyző segítette egymás fejlődését! Ebből lehet építkezni az év hátralévő részében.


e: - Kik utaznak egész pontosan a bangkoki IFMA Royal World Cup-ra?


RGY: - Habash Antoine (63,5kg), Albrecht Péter (67kg) képviseli majd a köteleken belül hazánkat, Vojvoda György nemzetközi bíróként lesz jelen, jómagam pedig a válogatott edzőjeként leszek segítségükre. Érmekért utazunk Bangkokba, az IFMA nemzetközi versenyére, mely egyben egy kvalifikációs torna is a World Games-re!


e: - Mi a következő állomás? Mi jön az IFMA Royal World Cup után?


RGY: - A Fight Night Hungary következő robbanása, szeptember 27-én, ismét a Barba Negrában!


e: - Lehet már tudni valami konkrétumot, amit esetleg elöljáróban el is árulhat a következő gálával kapcsolatban?


RGY: - Fantasztikus, négy fős muay thai tornákkal készülünk 66, 71 és 75kg-ban, valamint presztízs mérkőzéseket is láthatnak majd a rajongók, ahol is hazai és külföldi sztárok csapnak majd össze! A részleteket hamarosan közöljük!


e: - Jó utat é sok sikert kívánunk a csapatnak!


RGY: - Köszönjük! Ezúton szeretném megragadni az alkalmat és szeretnék köszönetet mondani a Muaythai Szakszövetségnek, Bata Tamás főtitkárnak és Dudok Károly elnök úrnak a kijutásban nyújtott támogatásért!




[caption id="attachment_7756" align="aligncenter" width="504"]IFMA-royal-world-cup-Habash-Albrecht-Rehak-Vojvoda Utolsó kép a felszállás előtt! Albrecht Péter és Habash Antoine (elől), mögöttük Vojvoda György és Rehák György.[/caption]