Éltető Daniella is ringbe lép Debrecenben

daniella-agroforg


Hetek óta folyamatosan közöljük az legfontosabb információkat a debreceni Venum Victory World Series gálával kapcsolatosan, de még mindig akadnak érdekes újdonság. Ezúttal is egy örömteli hírrel szolgálunk azoknak, akik ott lesznek augusztus 22-én a Főnix Csarokban, ez pedig nem mást, mint Éltető Daniella szereplése lesz. Ő is ringbe lép majd egy prestige fight keretében.


Hazánk egyik legerdményesebb női küzdősportolójának az idei év eddig főként a fogorvosi tanulmányairól szólt, így a debreceni gála lesz az idei első megmérettetése. Formáján ez azonban biztosan nem fog meglátszódni, az edzést a vizsgaidőszak alatt sem hanyagolta el. Erőnléte kiváló, és most, hogy az ellenfél kiléte is biztossá vált, megkezdi a célirányos technikai edzéseket, melyben nagy segítségére lesz majd a Tokajba érkező ukrán  Pradjat Gym versenyzői, akik 5 napig segítik majd Daniella felkészülését, melyet édesapja, Éltető Péter irányít, de sok intsukcióra számíthat Kunkli Tivadartól is.


11844096_929679923765333_283115128_n


Daniella ellenfelem a román Rotaru Andreea lesz, aki stílusát tekintve egy agresszívan végig támadó versenyző, remek állóképességgel. K-1 mérkőzéseken túl ökölvívó múltja is van, tehát a kezeit is remekül használja. Kettőjük mérkőzése is K-1 szabályrendszerben zajlik majd augusztus 22-én.


A magyar indulók létszámát és névsorát tekintve is impozáns eseménynek nézük elébe. Rég volt példa ilyen névsort felvonultató gálára. Csak az ismétlés kedvéért, láthatjuk majd Balogh Norbit, Mihalik Györgyöt, Benedek Zsoltot, Görbics Gábor, Éltető Daniellát és egy MMA mérkőzésen vív meg egymással Cseh-Lantos Renáta és Rácz Irén!


Jegyek kaphatóak 1990, 2990, 4990 Ft-os árakon a Tourinform debreceni irodájában, a Kölcsey Központban és a Fórum bevásárló központ Coffeeshop kávézójában. További info: www.k-1.hu