Heti összefoglaló

A hét zárásaként most sem maradhat el, hogy áttekintsük, miről is volt szó az elmúlt 7 napban portálunkon. Így nézzük is sorban őket. Ez a heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n.


IMG_0866


A hétfőt a Priskint Team-mel kezdtük, akik új helyen folytatják edzéseiket, melynek köszönhetően jobb feltételek közt edzhetnek a jövő bajnokai. Aztán egy újabb külföldi beszámolóval folytattuk. Ismét Juhász Sandy küldött nekünk anyagot Japánból, a RISE 106 nevű gálán járt olvasónk. Este a már beharangozott debreceni gála díszvendégével, Alexey Ignashov-val foglalkoztunk kicsit.


ignashov


Kedden a közelgő judo VB-re készülő magyar válogatott névsorát tekintettük át, majd a hasizom megerősítéséhez adtunk tippeket délután. Este Mihalik Györggyel beszélgettünk, aki szintén ott lesz az indulók közt a debreceni gálán, augusztus 22-én.


11721371_1164658396894079_1374692333_n


Szerdán ismét judoval kezdtünk, a fiatalabbik Ungvári Tajpejben lépett tatamira, ahol Attila nagy lépést tett az Olimpia felé. Majd külföld fele kacsintottunk kicsit, Buakaw újra ringbe lépett, ezúttal a Top King gálán, az eredményről ITT olvashattok. Este szakmai írással jelentkeztünk, az ütőerő növelése volt ezúttal a cél, melyre a nyári felkészülési időszak remek lehetőséget nyújt.


Csütörtökön a nők szerepéről a küzdősportokban témában olvashattatok egy remek írást nálunk, Kendi Ágnes Hana tollából. Délután ismét elővettük Mórádi Zsolttal készített interjúnkat, annak apropóján, hogy a Halker-Király Team versenyzői hamarosan a kick-box Európa-bajnokságon lépnek tatamira. Este az SMR henger jótékony hatásaival és felhasználásával a küzdősportokban volt a téma.


0058-M80-Model-Roller


Pénteken a ma rajtoló szegedi MMA edzőtáborra hívtuk fel elsőként a figyelmeteket, este pedig újra átnéztük a fekvőtámasz nyújtotta számtalan lehetőséget, melyet mind hasznosítani tudtok edzéseitek során.


A hétvége indításaként szombaton a jóga és a küzdősportok kapcsolatát elemztük Kántor Tamás segítségével. Ezt követte az MMA Odüsszeia összeállítás, mely az UFC elmúlt 20 évének legszebb pillanatait tartalmazza, a kevert harcművészetek kedvelőinek kihagyhatatlan. Este aztán a Csőlátás sorozat negyedik részét láthattátok, benne a mérkőzés megelőző utolsó szakaszról, a ráhangolódásról mesélt Chris Weidman, az UFC veretlen bajnoka.


chris_weidman-csolatas


Ma, a hét utolsó napján ismét figyelmetekbe ajánlottuk a debreceni gálát, melyre már kaphatók a jegyek, így érdemes tehát időben rástartolni, hogy a legjobb szögből figyelhesd Balogh Norbit és a többi magyar versenyzőt. Délután a közelgő judo VB beharangozó videóját ajánlottuk figyelmetekben.


Ezek voltak tehát a hét történései, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség