A skorpió válaszol - az Alexey Ignashov interjú

Alexey Ignashov


A 2015. augusztus 22-én megrendezésre került Venum VWS K-1 Világbajnoki selejtezőjének díszvendége a K-1 egykori legnagyobb alakja, a fehérorosz Alexey Ignashov volt. Ignashov utoljára a gála előtt néhány évvel járt nálunk, ezért főleg az eltelt időszakról, legutóbbi és közelgő mérkőzéseiről, terveiről kérdeztük őt egy villáminterjú keretén belül, melyet a k-1.hu tett lehetővé számunkra.


ellenfelem.hu: - Legutoljára három éve láthattak a magyar rajongók. Mi történt veled azóta? Összefoglalnád röviden?


Alexey Ignashov: - Még ugyanabban az évben megnősültem - a feleségem neve egyébként Natalia, jelenleg pedig a moszkvai Szinergia Egyetemen tanulok, ahol néha a tanulóknak edzést, szemináriumot tartok. Próbálok még egy diplomát szerezni, templomba járok és természetesen edzek.


e: - Idén ötödik alkalommal jársz nálunk. Mik az előző látogatások legkedvesebb emlékei?


AI: - Szeretem Budapestet. Az óvárosi rész a kedvencem. Emlékszem az egyik nyaralásom alkalmával Augusztus 20-án voltam Pesten és épp légi-bemutató volt. És persze arra is emlékszem mennyire szívélyesen, melegen fogadtak mindig itt az emberek.


e: - Nemrég küzdöttél Athénban, legközelebb pedig St. Tropez-be vagy hivatalos. Mik az év hátrelévő részére a terveid?


AI: - A St. Tropez-i meccset lemondták, ami nagyon dühített. Egyelőre még nem tudom, hogy fogok-e küzdeni idén vagy, hogy hol. Nyitott vagyok minden ajánlatra.


e: - Hogy látod, mennyi küzdelem van még benned? Meddig tervezel harcolni?


AI: - Bokszolni, edzeni fogok, ameddig az egészségem engedi. Ez az életem és nagyon szeretem csinálni.


Köszönjük az interjút és a lehetőséget a k-1.hu-nak!


https://www.youtube.com/watch?v=P8badu54qLo