Revansra készülnek a Főnix Csarnokban

A Venum Victory World Series világbajnoki selejtezőjének harmadik fordulóját rendezik a debreceni Főnix Csarnokban augusztus 22-én. A 2 visszatérő Balogh Norbi és Mihalik György mellett további érdekességek is várnak azokra, akik ellátogatnak majd Debrecenbe.


11411749_645132372254700_7915923507411424042_o1


A K-1 küzdelmeken túl rendeznek ugyanis egy mérkőzést az MMA szabályai szerint is, ezt pedig két hölgy vívja majd. Cseh-Lantos Renáta és Rácz Irén nem először néz majd farkasszemet egymással. Legutóbb ugyancsak Debrecenben találkoztt a két amazon, a tavaly áprilisi küzdelmet Cseh-Lantos Renáta idő előtt, mondhati villámgyorsassággal (58 mp) alatt fejezte be.


Renáta a visszavágón is hasonló befejezésre számít, napi 2 edzés mellett azonban a családra is igyekszik elég időt szakítani.


image


"Idén már két mérkőzésem volt, Romániában és Németországban. Szerencsére elkerültek a sérülések, így teljesen erőbedobással készülhetek az augusztusi mérkőzésre. Naponta két edzéssel készülök, mellette edzéseket tartok és a családra is igyekszem minél több időt szakítani. Tavaly hamar, 58 másodperc alatt sikerült befejeznem a mérkőzést Irén ellen, mindent megteszek majd, hogy most is idő előtt lezárhassam az összecsapást. Meg szeretném köszönni a Shield Secuitynek, hogy támogatják a felkészülésem!"
[caption id="attachment_7523" align="alignleft" width="200"]image fotó: HFC Facebook[/caption]

A hazai közönség előtt ringbe lépő Rácz Irén a Cutler Fight Team versenyzője csapatával ugyancsak keményen készül, hogy revansot vegyen a tavalyi vereség miatt. A tanári pályán dolgozó Irén a nyári szünetet alaposan kihasználjam, hogy megfelelő formában állhasson oda augusztusban Renáta elé.


"A nyári szünet adta lehetőségek maradéktalanul kitöltöm, naponta kétszer edzem. Az erőnlét felépítésével nagyjából elkészültünk, most kiegészítjük majd a technikai edzésekkel, és fokozatosan helyezzük arra át a hangsúlyt. Tanultam az előző mérkőzésen elkövetett hibákból, az álló bunyóban és a földön is készen állok majd arra, hogy visszavágjak és győzelemmel zárhassam az estét! Renáta stílusát ismerve biztosra vehető, hogy kemény és pörgős mérkőzést láthatnak majd a nézők a kettőnk ütközete során."


Balogh Norbi mellett tehát még egy hazai versenyzőért szurkolhatnak majd a debreceniek, és persze azok, akik kilátogatnak majd a Főnix Csarnokba augusztus 22-én. A gála további párosításait ITT olvashatjátok, és ne feledjétek, díszvendégként a "Vörös skorpió" Alexey Ignashov is ott ül majd a gálán!


Jegyek kaphatóak 1990, 2990, 4990 Ft-os árakon a Tourinform debreceni irodájában, a Kölcsey Központban és a Fórum bevásárló központ Coffeeshop kávézójában. További info: www.k-1.hu