Kick-box EB: megérkeztek a magyarok!

Spanyolországban, San Sebastian Donostiában megkezdődött a WAKO Junior és Kadett kick-boksz Európa-bajnoksága.
[caption id="attachment_8017" align="aligncenter" width="550"]Halker_sansebastian fotó: Halker-KiralyTeam Facebook[/caption]

Hosszas autóbusz utazás után, amelyben egy kötelező, de csodálatos helyen beiktatott hosszabb pihenő is beletartozott, vasárnap délelőtt ill. délben megérkezett a magyar utánpótlás kick-box válogatott. Sikeresen mérlegelt, mindenki hozta a versenysúlyát,ami nem kis könnyebbséget jelentett mind a versenyzőknek, mind az edzőknek, mind a kísérő, szurkoló hozzátartozóknak. Az orvosi engedélyek is rendben voltak, amúgy az egyik magyar versenyzőt szúrópróba szerűen kiválasztva rögtön dopping vizsgálatra vitték, ami jelzi, a WAKO világszövetség egyre nagyobb súlyt fektet a sportegészségügy különböző részterületeire.


A mérlegelés procedúrája után a magyarok elfoglalták a szállást, majd a pihenés következett. Akadt csoport, amelyik délután átmozgató edzést tartott, mások a csodálatos tengerparton frissültek. Hétfőn következik a bírói szeminárium és délután a sorsolás, amely sok mindent befolyásol majd. Reméljük, a csapat mai, általános jókedve holnap, és az egész héten megmarad!


-Gregor László