Európa-bajnok lehet Kelemen Balázs!

Kelemen BalázsÓriási lehetőség előtt áll a Felix Promotion nagyközépsúlyú klasszisa, Kelemen Balázs (24 győzelem, 1 vereség)!

A győri születésű ökölvívó az eredeti tervek szerint a vállalkozás december 12-i, dunaújvárosi bokszgáláján zárta volna az esztendőt, de mivel az Európai Bokszunió (EBU) még szeptember elején – a francia Samy Anouche (17 győzelem, 2 vereség, 1 döntetlen) mellett – kihívónak jelölte EU-bajnoki címmérkőzésre, a programváltozás végig a levegőben lógott.


Rácz Félix hétfőn, a határidő utolsó napján, sikeresen lezárta a tárgyalásokat a francia ökölvívó képviselőjével a mérkőzés fontosabb részleteit illetően. „Egy ideje tudok a lehetőségről, s már megkezdtem a felkészülést francia ellenfelemből” - mondta Kelemen. „Anouche olyan magas, mint én, de fordított alapállású, nem lesz könnyű dolgom ellene. A Feigenbutz-meccs óta* (ld. lentebb - a szerk.) viszont sokat javultam, tapasztaltabb lettem, és remélem, a tét sem fogja nyomni a vállamat. Szeretném a bajnoki övet hazahozni.”


A betöltetlen címért kiírt nagyközépsúlyú EU-bajnoki címmérkőzést Franciaországban fogják megrendezni, a pontos dátumot és a helyszínt hamarosan nyilvánosságra hozzák.


/forrás: Ferobox/


https://www.youtube.com/watch?v=Wl7VNC7tDHM