Több száz küzdelem a Szegedi Sportcsarnokban

Debrecen mellett Szeged a másik olyan vidéki város, ahol a legnagyobb múltja van a küzdősportok művelésének és kedvelésénak. Jól mutatja ezt, hogy az elmúlt években számos nagysikerű és látogatottságban bővelkedő rendezvényen vehetett részt a Tisza-parti közönség. A soron következő épp az előttünk álló szombaton vár ránk.

szeged-kaposzta


Nem először lesz rá példa, hogy több stílusban mérhetik össze tudásukat a sportolók a Szegedi Sportcsarnokban, hiszen az elmúlt években már többször rendeztek hasonló versenyt Szeged. Most szombaton is több fronton zajlanak majd a küzdelmek, hiszen ezen a hétvégén zajlik majd a Szeged 2015 Grappling Bajnokság a Global Grappling rendezésében, illetve a II. Amatőr MMA Magyar Bajnokságot  (a Nemzetközi MMA Szövetség szabályainak megfelelően) a Magyar MMA Prémium Liga szervezésében. A versenyek házigazdái pedig a Szegedi Küzdősport Klub és a Sárközi MMA Team lesznek. (A versenykiírások mindkét esetben a szövegre kattintva érhetitek el)


szeged_plakat_kicsi2


A Grappling Bajnokság versenyszámai közt a Global Grappling összes felvonultatott szabályrendszere látható lesz, így többek közt Cage Grappling is. Emellett négy tatamin zajlanak majd a küzdelmek a többi szabályrendszerben. A felállított ketrecben pedig az MMA Magyar Bajnokság küzdelmei lesznek láthatóak szombaton.


Mérlegelés reggel 8 órától, ezt követően a megnyitóra 10 órakor kerül sor, ami után elrajtolnak a mérkőzések a Sportcsarnok küzdőterén.


Az esemény Facebook oldala ITT található. A jegyárakról és egyébb információkról ott értesülhettek.


A versenyeket a helyszínen tekintjük meg mi is, így részletes beszámolót olvashattok majd portálunkon! Kövessetek minket addig is!