Tarolt az A Klub a X. Eger Kupán

A hétvégén rendezték a jubileumi X. Eger Kupát, mely a Zen Bu Kan Kempo egyik legjelentősebb hazai versenye (a Hashi Kupa után). Erről kaptunk egy beszámolót az A Klub SE csapatától, akik ifj. Lévai László vezetésével 11 éremmel térhettek haza szombaton. 


aklub_eger_kuzdelem


Az idén rendezett Eger Kupára felépített edzés rendel  készült a csapatunk. A heti szokásos edzéseken kívül, hétvégén is tartottunk futó és küzdelmi edzést a szabadban, illetve sok versenyzővel készültünk külön, sőt, még úszó tréningeket is beépítettünk heti rendszerességgel.


Szóval mondhatom, igen komolyan vették az A Klubos fiúk a felkészülést, és nagyon céltudatosan végezték a munkát, melyben édesapámtól, Hanshi Lévai Lászlótól is komoly segítséget kaptunk. Így hét fővel képviseltük magunkat végül a hétvégén, és a Gi földharc, illetve A-B Viadal versenyszámokban voltunk érdekeltek.


A verseny megnyitása után indultak a földharc számok, kezdődött a melegítés, ami jól sikerült. Ez a szervezésnek is köszönhető, nem volt csúszás, minden időben volt közölve.


Egy igazi, összeszokott csapatmunkát tudtunk a versenyen véghez vinni, mivel jómagam is versenyeztem, így számíthattam a fekete öves Csorba Dani, illetve a barna öves Pálfalvi Józsi tanítványaimra, tehát az alacsonyabb öves tanítványok nem maradtak magukra semmilyen helyzetben. A földharc versenyszámokat eredményhirdetés követte, majd kezdődtek a B és A Viadal selejtezők.


Ebben a számban szintén az összes emberünk dobogós helyezést ért el. 17.00.-kor pedig kezdődtek a döntők, ahol már csak nekem volt mérkőzésem. Ezt az Eger Kupán mindig hangulatosan megcsinálják, fények, zene, füst, ami kell. Tíz mérkőzésből enyém volt a hatodik. A felkészülésem és az ottani légkör is tökéletes volt számomra, így sikerült test kiütéssel nyernem.


aklub_eger_levai


Pár nap pihenés következik, aztán megint belevágunk a munkába, ugyanis december első hétvégéjén, a 20. alkalommal megrendezésre kerülő Hanshi Kupa nagy durranás lesz, sok külföldi érkezik, így a felkészülést még élesebbé kell tenni.


A KLUB SE eredményei:
Fórizs Lehel: B Viadal : 1. hely
Pálfalvi Józsi: B Viadal : 1.hely, Gí föld: 2.hely
Csorba Dani: A Viadal : 2.hely, Gí föld: 2.hely
Lévai Laci: A Viadal: 1.hely, Gí föld: 1.hely
Kunkli Tomi: B Viadal: 2.hely, Gí föld 1.hely
Barta Balázs: B Viadal 3.hely
Kérdő Ádám: B Viadal 3.hely


Összesen: 5 arany, 4 ezüst, 2 bronz

Köszönjük a lehetőséget!

-ifj. Lévai László