Superfightok a BSK gáláján

[caption id="attachment_9657" align="aligncenter" width="504"]vidakovics_romania A képen bal oldalt látható Vidákovics Patrik is ringbe lép szombaton[/caption]

Egy izgalmasnak ígérkező hétvégi rendezvényt van alkalmunk most a figyelmetekbe ajánlani, amit a fővárosban, pontosabban a BSK Crossfight termében rendeznek majd meg az előttünk álló szombaton. Az est egyszerűen a „Superfight” nevet kapta, ami a várható párosításokat elnézve nem mondható túlzásnak.


A szombati felhozatalban látható lesz majd a tervek szerint a teremben edző és edzősködő Furkó László, aki a román Magnut Dan ellen veszi fel a kesztyűt „utcai harc” szabályrendszerben. Szintén hasonló keretek közt küzd meg egymással Kozsák György és Koczfán János is, illetve Kertész Máté és Dióssi Csaba.


bsk_superfight_banner


Az egyik legizgalmasabb összecsapásnak ígérkezik majd - a szintén a teremben edzősködő-  Floruta Levente és Vidákovics Patrik párharca. Ők a K-1 szabályainak megfelelően csapnak majd össze, ahogy Bélik Tímea és Rácz Irén is, majd Jakoby Viktor és Kéri Dániel szintén ebben a szabályrendszerben mérik össze erejüket.


A Facebookon olvasható párosítások közt szerepel még két bokszmérkőzés is, Csíki Zoltán csap össze Sáhen Bagdaszárjan-nal, és Urbán Ferenc Komor Lászlóval.


Várható fight card illetve szabályrendszerek:


Utcai harc: Kozsák György - Koczfán János
Box: Csíki "Corleone" Zoltán - Sáhen Bagdaszárjan
Utcai harc: Furkó László - Magnut Dan
K1: Floruta Levente - Vidákovics Patrik
Utcai harc: Kertész Máté - Dióssi Csaba
K1: Bélik Tímea - Rácz Irén
Box: Urbán Ferenc - Komor László
K1: Jakoby Viktor - Kéri Dániel


bsk_plakat


Jegyek elővételben kaphatók a BSK recepcióján nyitvatartási időben. A gála szombaton 19 órától kezdődik majd a BSK Crossfight termében (Budapest, Szentendrei út 89-95).