A II. Jász Viadalt rendezik májusban

Közös versenyt rendez a Magyar Sport Ju-jitsu Szakszövetség és a Magyarországi Brazil Jiu Jitsu Szövetség!

sport_jujitsu.2

A tavaly hagyományteremtés céljából indított Nyílt Sport Ju-Jitsu verseny idén május 7-én kerül megrendezésre, a helyszín ezúttal is Jászberény, a Bercsényi úti Sportcsarnok lesz (5100, Jászberény, Bercsényi út 11.).


"Magyarországon először kerül megrendezésre a SportAccord tagsággal rendelkező nemzetközi szervezetünk, a JJIF szerinti „Ne Waza” versenyszám (gi földharc). A Magyarországi Brazil Jiu Jitsu Szövetség társszervezésében kerül lebonyolításra, a JJIF Ne Waza szabálykönyv rendelkezéseinek megfelelően (szinte azonos a brazil jiu jitsu szabályokkal)." - áll a hivatalos versenykiírásban.


A JJIF Ne Waza versenyszámra a Magyarországi Brazil Jiu Jitsu Szövetség honlapján lehet nevezni ITT.A II. Jász Viadal további versenyszámai: 

Földharc küzdelmek


1) Gi Földharc


2) No Gi Földharc


 Vegyes küzdelmek (ütés, rúgás és földharc egyben, folyamatos küzdelemben)


1) Sport-Jitsu Kumite "C" - Touch Contact


2) Sport-Jitsu Kumite "B" - Semi Contact


3) Sport-Jitsu Kumite "A" - pusztakezes Full Contact


Nevezni április 30-án éjfélig lehet majd, és kizárólag elektronikus úton, melyhez a versenykiírást és egyéb információkat ITT találtok, illetve a nevezési felületet IDE kattintva lehet elérni. A kitöltött dokumentumokat az info kukac jaszharcos.hu címre várják a szervezők! Helyszíni nevezés esetén plusz 1000 forintot kell befizetni a nevezési díjon felül.


A versenyzés feltételei:


- A versenyzőknek sportorvosi engedély kötelező.


- Sportbiztosítással kell rendelkeznie az induló versenyzőknek.


- Versenyzői nyilatkozatot kötelező kitöltve, aláírva leadni (kiskorú esetében szülői


aláírással ellátva).


- Full-contact küzdelmek esetén kötelező az ún. „KO nyilatkozat” kitöltése a versenyző


és az edző részéről egyaránt.


A nevezési díj előzetes rendezésére a Magyar Sport Ju-jitsu Szakszövetség hivatalos, Érsek és Vidéke Takarékszövetkezetnél vezetett 64000077- 10020865-00000000 számú folyószámlájára utalva nyílik lehetőség.


Eredményes felkészülést kívánunk!