Légy a harcos 3 - A Sitjaopho Gym

Légy a harcos



Légy a harcos! A rövid kis doku-jellegű, egy-egy termet, harcost bemutató videók ezen részében a Thaiföldön, Hua Hinben található Sitjaopho Gym kerül bemutatásra!

A terem Hua Hin egy csendes részén található, a nyüzsgő városi élettől messze. Itt edzenek az ikrek is, Petch-Eak és Petch-Tho, akiket közelebbről is szemügyre vehetünk ebben az epizódban.


Mindketten tiszta technikájukról ismertek és fejenként több, mint 200 meccs van a hátuk mögött. Már ugyan mindketten visszavonultak és Petch-Eak Svédországban él, de Petch-Tho maradt, hogy a Gym-et vezesse Hua Hinben.


Ebben a részben már kicsit több szöveg van, mint mondjuk a legelső epizódban, de így se lehet azt mondani, hogy helyett kapott volna valamifajta üresjárat. Semmi sallang!


Igazi kedvcsináló ám ez a rész is - akik benne vannak, küzdősportolnak vagy egyszerűen csak szeretnek keményen edzeni, biztosan megjön a kedvük egy kis edzéshez! De ez is a sorozat célja valahol, mégpedig a készítők saját elmondása szerint is. Ez a 'Légy a harcos!'


Jó szórakozást! Várjuk együtt a következő részt!


https://www.youtube.com/watch?v=8LjT1HIFuZs?feature=oembed&wmode=opaque&rel=0&showinfo=0&modestbranding=0