Heti összefoglaló (83.)

Kempo Világbajnokság, judo Európa-bajnokság, WBO Világbajnoki címmérkőzés, új rovat. A hét legfontosabb kulcsszavai ezek voltak. Most pedig vegyük sorra, hogy mi történt az elmúlt 7 napban. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn beharangoztuk a romániai kempo Világbajnokságot, ahol rendkívül nehéz mérkőzések vártak a versenyzőinkre. A sikerek útján rovatunkkal találkozhattatok még ezen a napon, benne Csorba Gusztávval.


Kedd Juhász Sandy újabb cikkével kezdődött, aki ezúttal a Shootboxing gáláján járt, amit egy egészen különleges helyszínen rendeztek meg. A hétvégi WMMAA Amatőr Magyar Bajnokság 1. fordulójának rövid összefoglalóját is lehoztuk Nektek. Este egy szakmai cikk keretén belül a ringben való mozgás fejlesztésére szolgáló slip rope-ról írtunk.


Szerdán figyelmetekbe ajánlottuk a május 7-én rendezendő II. Jász Viadalt, ahol számos újítást vezetnek be a szervezők. Este interjút olvashattatok a hétvégi WMMAA fordulón remeklő Molnár Benjáminnal.


Molnár_Benjamin_Cegled


Csütörtökön az ezen a napon rajtoló judo Európa-bajnokságról ejtettünk néhány szót, benne a magyar indulók programjával. Este elindult új rovatunk, a Forma és Funkciót, amit ezentúl Kovács Diána fog vezetni.


Pénteken már egy éremről is hírt adhattunk, Csernoviczki Éva a dobogó második fokára állhatott fel Kazanyban. A tavaszias idő beköszöntével még fokozottabban kell figyelnünk a folyadék pótlására edzés során, és után. Ezzel kapcsolatos cikkünket - a dehidratációról - hoztuk estére.


Szombaton a nap témája egyértelműen Bedák Zsolt WBO Világbajnoki címmérkőzése volt, Nonito Donaire ellen. Amit aztán Zsolt sajnos elveszített a 3. menetben. Délután még összefoglaltuk a kempósok romániai szereplését, ahol 61 érmet gyűjtöttek összesen a magyar versenyzők! Este a Harcosok mozija következő részében "Az ököl legendája" című filmet ajánlottuk.


Vasárnap egy rövid videón mutattuk meg, hogy miként aratott újabb győzelmet Gennady Golovkin helyi idő szerint ma hajnalban, aki 2008 óta minden meccsét idő előtt fejezte be. Hihetetlen teljesítmény! Délután pedig arról adtunk hírt, hogy Rafael Lovato Jr a bjj aranyak után MMA-ban is bajnok lett!



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség