Mihályfi Ákos aranyérmes Rómában

A római IBJJF Open minden évben egy kedvelt állomás az európai brazil jiu jitsusok számára, így bőven van magyar induló is rendszeresen. Azt pedig megszokhattuk már, hogy érem nélkül ritkán jönnek haza. Ez alkalommal Mihályfi Ákos első helyéről van lehetőségünk beszámolni.

Mihályfi_Ákos_Rome_Open

Mihályfi Ákos világbajnoki szerepeléséről és azt megelőző felkészüléséről is olvashattatok már nálunk, majd követtük Ákos az Európa-bajnoksára is, ezúttal a római IBJJF Open-en való szerepléséről tudunk beszámolni.


"Felkészülés rendben ment. Az EB-re beletett munkát szintén tartottam, és a téli edzőtábor napi 3 edzése csak élesített. A nevezéseket figyelve hamar kiderült, hogy másodmagammal vagyok a korosztályomban. A verseny napján fitten indultunk a csarnokba. Picit a szervezés hagyott kivetni valót, 14:15-től volt kiírva a Master korosztály, de részletezve nem volt a Master 1,2,3, így 2x áltam neki a bemelegítésnek. Görög ellenfelet kaptam ChekMatt iskolától. Picit alvósan álltam neki a meccsnek, de úgy gondolom, ellenfelem is hibázott, így én kerültem kedvezőbb pozícióba földön. Guard pass, side, pozíció váltások. Majd újabb pass, pozíciók. 11:0-ra vezettem már. Mesterem, Max Carvalho a tatami széléről segített instrukciókkal. A mérkőzést submission-al fejeztem be végül. Igaz egy mérkőzésem volt, de végre beérni látom a sok munkát." - foglalta össze Ákos a pénteki versenynap eseményeit.


A Gracie Barra Hungary további eredményeiről is írt nekünk, Csorba Gusztáv és Wéber Zsolt bronzérmes, és az Ukrán testvérek 1 arany- és 1 bronzérmen osztoztak szintén a Gracie Barra Hungary színeiben. Ezek voltak a pénteki nap eredményei. Igyekszünk a további eseményekről is beszámolni Nektek.



Kövessetek minket az Instagramon is!

https://www.instagram.com/p/BDqsG6Xwdz0/?taken-by=ellenfelemhu