Bedák Zsolt - Pokoli küzdelem lesz a ringben

A Felix Promotion ökölvívó klasszisa a nyolcadik hete készül élete második világbajnoki címmérkőzésére, a munka dandárját már elvégezte, erősnek, magabiztosnak érzi magát.

Bedák-Zsolt1

„Nagyon jól állunk a felkészüléssel, és már tényleg nincs sok hátra, úgyhogy hiába vagyok fáradt, a mérkőzés tétje, az álmom kézzelfogható közelsége mindig újabb erőt ad nekem az edzéseken. Az elmúlt egy évben végig úgy készültem, hogy megkapom a nagy lehetőséget és Rácz Félix összehozta, így eleve jó állapotban kezdtem el a közvetlen felkészülést Donaire ellen. Azt érzem, hogy már most nagyon erős vagyok, amit nagyon jó jelnek tartok.”


Bedák április 15-én kel útra a mérkőzés helyszínére, edzője, Erdei Zsolt pár nappal később követi őt. Céljairól a következőket mondta el:


„Lehet, hogy sokan sablonszövegnek tartják, de azért utazom, hogy a legjobbat hozzam ki magamból, és mindenki meg legyen elégedve. A győzelemről nem beszélni kell, azért sokat kell tenni előbb az edzőteremben, aztán a mérkőzésen, ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy maradéktalanul csak akkor lesz mindenki elégedett, ha hazahozom a világbajnoki övet. Én az edzéseken mindent megtettem, és a hátralevő időben is mindent meg fogok tenni a sikerért, úgyhogy akármekkora klasszis Nonito Donaire, pokoli küzdelem vár rá.”


Bedák Zsolt 2010-ben egyszer már bokszolhatott világbajnoki címért, de nem járt sikerrel, hat évvel később, 32 évesen viszont ragaszkodik álmaihoz.


„Nincs még hat évem, tehát április 23-án meg kell mutatnom ki is vagyok. Érettebb vagyok, megfontoltabb, mint Vazquez ellen. A legjobb pillanatban kaptam meg ezt a lehetőséget, amikor a kor és a tapasztalat egyensúlyba került.”


Zsolt az április 16-i Millenáris eseményt sajnos kihagyja, mivel akkor már Cebu Cityben lesz, de sok sikert kíván csapattársainak és ezúton köszönni azt a sok, sok email, sms és hozzászólást, amit sporttársaitól és a szurkolóktól kapott az elmúlt hetekben.


/forrás: felixpromotion.com/