Heti összefoglaló (80.)

Mondhatnánk, hogy az "interjúk" hete volt a mostani, hiszen számos témában szólaltattunk meg emberek a napokban, így Rehák Györgyöt és Sárközi Robit is például, de ezeken túl is volt számos érdekesség, és érmekből is jutott bőven. Fussuk is át akkor, hogy mivel találkozhattatok portálunkon vasárnap óta mostanáig.

IMG_0866

Hétfőn még a legális "dopping" az étrendbe építve címmel hoztunk egy cikket a locsolás utáni pihenésre délután, majd este a hét első interjúja következett, Gaál Ádámmal, aki Berenczki Dominikkal mérkőzik a ma esti Fight Night Hungary gálán.


Kedden a Full-contact Karate Magyar Bajnokság rövid összefoglalójával és eredményeivel találkozhattatok, ha olvastatok minket. Téma volt még a Félix Promotion újabb gálája, ezzel kapcsolatban ezúttal Pintye Szabolcs néhány gondolatát hoztuk, aki szintén ringbe lép majd a Millenárisban. Őt követte Vidákovics Patrik, akivel az elmúlt időszak sűrű programjáról beszélgettünk "Ütközet után" rovatunkban.


Szerdán már egy éremről is hírt tudtunk adni. Török Zsolt nyitotta az érmek sorát az U23-as birkózó Európa-bajnokságon. Este újra a Fight Night Hungary volt a témánk, most a főszervezővel, Rehák Györggyel beszélgettünk az esemény kapcsán.


Csütörtökön egy újabb éremet jelenthettünk be, és pedig az első aranyat az U23-as Európa-bajnokságról, amit Szilvássy Erik szállított. Sárközi Robi terveiről és az elmúlt időszak utazásairól  mesélt nekünk a nap zárásaként.


Szilvássy_Erik_döntő


Pénteken a hétvégi Luta Livre szeminárium beszámolójával nyitottunk, amit este a "Légy a harcos" mini-doku második része követett, megalapozva ezzel a hétvégét.


Szombaton az IBJJF római Open-je volt a középpontban, elsőként Mihályfi Ákos aranyérméről írtunk, ami még a pénteki nap eredményeihez tartozott. A szombati eredményekről is írt nekünk Ákos. Szűcs Kristóf és testvére is NoGi-ben állhatott a dobogó tetejére, Csorba Gusztáv szintén NoGi-ben bronzérmet szerzett, míg Max Carvalho mester Gi-ben ezüstöt. Horváth Ferenc ugyancsak a dobogóra állhatott. Szűcs Kristóf aztán később abszolútban is begyűjtötte az aranyat, Tereza Suoza szintén bronzéremmel gazdagította a Gracie Barra Hungary eredményeinek listáját. Gratulálunk! Az este zárásaként egy filmajánló következett, benne a Ninja Assassin!


Mihályfi_Ákos_Rome_Open


Vasárnap már minden az esti Fight Night Hungary gála körül forgott, hiszen a helyszínről mi is tájékoztatunk Titeket, kövessetek minket itt az oldalon, a Facebookon és az Instagramon is!


https://www.instagram.com/p/BDlt7cIwd7n/?taken-by=ellenfelemhu

Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség