Legendás meccsek - Misaki vs Santiago 2

Legendás meccsek! A Misaki vs Santiago 2 a maga idejében egyértelműen az év meccse volt. Hogy miért? Nézzük!

Legendás meccsek - Misaki vs Santiago 2


Kazuo Misaki az MMA egy méltatlanul elfeledett, alulértékelt alakja. A mára visszavonult egykori judoka, a PRIDE 2006-os váltósúlyú GP torna bajnoka megjárta a Pancrase,a Sengoku és a Strikeforce szervezeteket is,több nagy nevet utasítva maga mögé.


A címben is említett összecsapás, a Misaki vs Santiago 2 jelen sorok írója szerint - bár a Anderson Silva és Chael Sonnen első ütközete se volt semmi - vitathatatlanul a 2010-es év legjobb összecsapása volt.


Az egyik legvadabb, legszórakoztatóbb, ám folyamatosan alulértékelt, 'A bérgyilkos' becenévre hallgató Kazuo Misaka többek között olyan nevek fölött aratott győzelmeket, mint az ereje teljében lévő, akkoriban váltósúlyú PRIDE bajnok Dan Henderson, Phil Baroni, Yoshihiro Akiyama, Jorge Luis "Macaco" Patino vagy Joe Riggs.


Pályáját három zsinórban begyűjtött győzelem után fejezte be, melyből a legutolsót Paul Daley ellen vívta. Az álló harcban erős Daley elkeseredettségében már levitelekkel próbálkozott ellene, ami nem egy megszokott látvány a dinamikus bunyós angoltól. Jorge Santiagoval egyébként Misaki összesen kétszer találkozott karrierje során, de sajnos egyszer sem járt sikerrel.


Nézzük ezt az elképesztő, a Sengoku Raiden Championships 14-re tető alá hozott meccset, melyhez egyébként tán csak Michael Chandler és Eddie Alvarez összecsapása hasonlítható! Legendás meccsek! Ez volt tehát a Kazuo Misaki vs Jorge Santiago 2!


https://www.youtube.com/watch?v=ML6aemEO60c