Bemutatkozik a Rácz Kickboxing Team Kaba S.E!

racz-kickboxing-team


Nem egy igen sikeres és jó nevű csapatot láthattatok már oldalunkon. Legyen szó földharcról, állóharcról, MMA-ról, az ellenfelem.hu kapui nyitva állnak a bemutatkozni kívánó csapatok előtt! Ezúttal a Rácz Kickboxing Team Kaba S.E bemutatkozóját olvashatjátok, mely ugyan egyesületként fiatalnak mondható, komoly gyökerekkel rendelkezik és nem akármilyen múltra tekint vissza. Ráadásul máris igen komoly eredményeket tudhatnak magukénak mind a hazai, mind pedig a nemzetközi színtéren. Következzenek Rácz Krisztián edző szavai!


A Rácz Kickboxing Team Kaba S.E. 2013 Októberében kezdte el edzéseit Kabán, a kick-box sportág több szabályrendszerében. Az anyaegyesület (debreceni Fontana Kick-box S.E.) illetve Katona Attila 5 danos mester - a magyar Full-Contact válogatott szövetségi kapitánya - segítségével az edzéseket egyre többen látogatták és egyre több versenyen vettek részt velük.


Miután a kabai egyesület hivatalossá vált, a saját nevén próbált érvényesülni, hasonlóképp elődjéhez, az 1999-ben alakult Kabai Fontana Kick-box S.E.-hez, amit Kiss Róbert alapított. Az ő irányítása alatt több magyar bajnok, európa- és világkupa győztes, illetve világbajnoki érmesek nevelkedtek Kabán. Ebben a csapatban nőtt fel Rácz Krisztián is, a klub vezetőedzője aki édesapjával közösen Rácz Lajossal alapította meg a Sportegyesületet.


A Fiatal klub szűk két éves fennállása alatt máris Magyar bajnokot, világkupa érmeseket tudhat a soraiban, illetve a 2014-es utánpótlás világbajnokságra két versenyzője szerzett jogot az indulásra a magyar válogatott színeiben! Emellett több tehetséges, feltörekvő utánpótlás-korú fiú, lány bontogatja szárnyait a klubban.


[gallery type="slideshow" link="none" ids="3953,3951"]

A kabaiak megpróbálnak az előző évhez hasonlóan ebben az évben is minél több hazai és külföldi seregszemlén elindulni. Ha bárki szeretne ehhez  a nagyszerű közösséghez  tartozni, akár hobbi, akár versenyzői szándékkal, az nyugodtan próbálja ki magát egy edzésükön! Az egyesület nem csak Kabán, de Nádudvaron és Derecskén is tréningezik. Bővebb információ az egyesület hivatalos Facebook oldalán vagy Rácz Krisztián edzőnél (+3630 902-53-65 )


Szeretnéd te is ilyen, már bizonyított nevek mellett tudni csapatod? Várjuk jelentkezéseitek ITT vagy a Facebookon.


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=styXhRpgdtY]