Heti összefoglaló

Ha vasárnap, akkor összefoglaló. Ez már régóta így van portálunkon. Visszajelzések alapján akárcsak mi, Ti is szívesen futjátok végig a hét eseményeit újra. Valószínűleg nem hat az újdonság erejével, ha azt írjuk, hogy ez a hét sem telt eseménymentesen, hiszen jó pár érdekes dologról olvashattatok az utolsó összefoglaló óta portálunkon. Fussuk akkor végig együtt az elmúlt 7 napot!


 IMG_0866


A hétfőt egy beszámolóval kezdtük. Ahogy már korábban írtuk, Szmolka Niki az előző hétvégén Németországban dupa aranyal zárt az Adidas Openen. Erről írta le nekünk Niki a gondolatait. Ugyancsak a hét első napján, este folytattuk a jóga küzdősportokban betöltött szerepét bemutató sorozatunkban, mely Kántor Tamásnak köszönhetően jön létre hétről hétre.


Kedden az Esések Iskolájáról olvashattatok ismét, Dobrovka Béla ezúttal Csíkszeredán tartott 20 órás oktatást, erről írt nekünk. Este aztán a csapatbemutató rovatunk következett, melyben az Energy Gym szerepelt ezen a héten.


Energy-Gym-Logo-ellenfelem


Szerdán egy remek hírt közölhettünk. A székesfehérvári Profi Kempo Akadémiá edzője, Szűcs Gergő tavaly szeptember óta Londonban él, és alig fél év után elindítja ott is a következő PKA-t. Este egy nemzetközi lehetőségről írtunk, mely elsősorban a kickbokszosoknak kedvezhet, miután a Superkombat 6 gálás "tehetségkutatót" indít, melynek végén aztán a győzteseket belekóstolhatnak az igazi profik életébe.


superkombat-ellenfelem


 Csütörtökön egy újabb élménybeszámolóval jelentkeztünk. Kovács Alexandra az előző hétvégén a Muaythai Mania 7 gálán csapott össze Földvári Judittal, és egy magabiztos győzelemmel zárta az estét, erről írta le nekünk gondolatait.


kovfoldeEste egy szakmai cikkel jelentkeztünk csütörtökön. A bokszkesztyűk történetéről már korábban olvashattatok, ezúttal arról írtunk, hogyan ápolhatjátok kesztyűtöket, meghosszabbítva annak élettartamát.


A pénteket a Ferobox-szal kezdtük, akik az elmúlt héten lemondott gálát követően Cegléden térnek vissza, ahol főmérkőzésen csap össze Szellő Imre és Bozai Gyula.


plakát


Pénteken este írtunk a Harcosok Klubja 16. gálájáról, melyet tegnap mi is a helyszínen tekintettünk meg, a főmérkőzést itt Bakacs Dezső és Benedek Zsolt vívta. Holnap a gála beszámolójával jövünk!


bakacsbenedekSzombaton Sárközi Robi januári útjáról közöltünk cikket. Robi az USA-ban járt, ahol edzések mellett újabb tárgyalásokat folytatott, megalapozva a lehetőségeket a magyar harcosok számára. Az estét -tegnap amellett, hogy a Harcosok Klubja gálán voltunk,- egy bjj szemináriummal fejeztük be, mely a Mendes fivérek nevéhez volt köthető, akik az edzések való hozzáállásról és a sparringokról is szót ejtettek a videóban.


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu -  A harcos közösség