Heti összefoglaló

Ahogy sűrűsödnek a versenyek, úgy bokrosodnak teendőink nekünk is a háttérben, de azért azt sem mondhatjuk, hogy eddig ne lett volna miről írni, és ezen a hét is bővelkedett témában és újdonságokban. Vegyük akkor őket sorra.


IMG_0866


Hétfőn írtunk arról, hogy Szmolka Niki az EB győzelem után nem sokat pihenve újabb verseny előtt áll, ez pedig a németországi Adidas Open, amit szombaton rendeztek. Erről osztotta meg velünk gondolatait a pécsiek tehetséges jitsusa.


Este az előző heti jógás cikkünk folytatását olvashattátok, szintén Kántor Tamás jóvoltából, melyben ezúttal a jóga mindennapokra gyakorolt pozitív hatásairól írt Tamás.


Kedden a szombaton megrendezett III. Budapest Grappling Bajnokságról írtunk egy beszámolót. A versenyről az Olimp Sport TV is készített egy hangulatos videót.


Csapatbemutatónkkal folytattuk este, és a Rácz Kickboxing Team Kaba SE-t ismerhettétek meg ezen a héten.


racz-kickboxing-team


Szerdán a Cutler Fight Team beszámolóját olvashattátok, a debreceni csapat ugyancsak a III. Budapest Grappling Bajnokságról osztotta meg gondolatait, és számolt be az ott elért sikerekről.


Majd még szerdán egy másik állandó rovatunk következett! A sikerek útján főszereplője ezúttal a K-1 Junior EB 3. Géczei Róbert volt!


MTM-geczei-robert-ellenfelem


A Debreczeni Team újra egy eredményes külföldi versenyt tudhat maga mögött, erről írtunk csütörtökön. A Karlovac Openen 23 ország 1300 versenyzőjével mérték össze tudásukat.


Szombat idén először Muaythai Mania gálát rendeztek Szentendrén. Ez volt az esti témánk csütörtökön. A fight card alapján szinte borítékolható volt az ütős gála.


Ugyancsak a karlovac-i versenyen elért sikerekről írt nekünk a Szigetszentmiklós-Tököl SE is, pénteken. Laszák Zoltát és Elszaszer Dávidot soraiban tudó klub 3 aranyat, 3 ezüstöt és 2 bronzot hozott haza Horvátországból.


Szakmai cikk nélkül sem maradhattatok a héten, így péntek esti cikkünkből megtudhattátok, hogy mik a pusztító erejű rúgások titkai, és hogy is lehet kivitelezni őket. Nagy örömünkre rettentően népszerű volt ez az írásunk is. Köszönjük nektek!


Szombaton újabb könyvajánlóval jelentkeztünk, melyben Leyrer Richárd által fordított művet mutattuk be, a Bruce Lee és a Jeet Kune Do-t. A könyv Lee páratlan mozgáskultúráján túl edzésmódszereire is rávilágít. Aki teheti, olvasson be, rendkívül hasznos írás.


Leyrer-Richard-Bruce-Lee


Ez volt tehát a hét legfontosabb eseményeinek mai összefoglalója, és ígérjük, az előttünk álló 7 napban sem fogtok unatkozni, ha az ellenfelem.hu-t olvassátok!


 

Kövessetek minket a következő héten is!


 

ellenfelem.hu – A harcos közösség