II. Debrecen Grappling Bajnokság – Versenykiírás

A budapesti forduló tapasztalatait levonva és a hibákat kiküszöbölve már újabb megmérettetés előtt állnak a földharcok lelkesen űző sportolók, hiszen március 7-én rendezik a következő fordulót a G4 Grappling Ligában, szám szerint ebben a szezonban a negyediket, méghozzá Debrecenben.


MO_II_Debrecen_Grappling_Bajnoksag




„Gyermek fotózás lesz Debrecenben! A Kongresszuson bejelentett, a gyermekeket érintő változások egyike a két 'Gyermek molinó' beállítása lesz a nagy díjátadó molinó két oldalára. Ezek a molinók először az 5. fordulóban lesznek felállítva Pápán. A rajtuk szereplő képeket a 4. fordulón, március 7-én a II. Debrecen Grappling Bajnokságon készítjük el. Akik szeretnének szerepelni a képeken, úgy készüljenek, hogy a megnyitó ünnepség után közvetlenül fotózzuk a gyerekeket Gi-ben is és NoGi-ben is. Köszönjük! – tette közzé Facebook oldalán a Global Grappling”



A Global Grappling honlapján a nevezéshez szükséges dokumentumok is elérhetők, ITT!

Ugyancsak a fenti linket olvashattok fontos információkat a versenyről, méghozzá:

Parkolás: Az egyetem területén parkolási díjat kell fizetni. Az első óra ingyenes, tehát bepakolásra be lehet jönni. Ingyenes parkolóhelyek a Böszörményi út túloldalán vannak, oda érdemes parkolni.


Súlyproblémák: Ettől fordulótól kezdve ZÉRÓ TOLERANCIA lesz a súlyproblémákkal kapcsolatban. Ezentúl minden felelősség a helytelen nevezésért a csapatvezetőé, a súlyátlépésért pedig a versenyzőé! Javasoljuk, hogy hiteles mérleggel mérjék meg a csapatvezetők a versenyzőik súlyát a nevezés előtt.


Nevezési kedvezmény: Személyenként a második, harmadik nevezésre 1.000 Ft kedvezmény!


A verseny lebonyolítási rendje Debrecenben sem változik, tehát reggel 8-tól mérlegelés, 10-kor pedig a megnyitó, majd ezúttal a fent említett fotózásra is sor kerül.


plakat_II_Debrecen_Grappling_Bajnoksag


Nevezni március 4. éjfélig lehet, a helyszínen már nem!