Heti összefoglaló

Eltelt újabb egy hét az ellenfelem.hu portál életében, de sok egyéb szemszögből vizsgálva is fontos időszak ez, hiszen közeleg az évszázad mérkőzése, melyre nillkiók várnak, de leszűkítve a kört hazánkra, előttünk a törökországi IKF Kempo VB, és ha már VB, akkor nem mehetünk el a tegnapi hoki sikerek mellett sem, hiszen válogatottunk feljutott újra a "király kategóriába", nem éppen a mi profilunkba vágó, de egy gratulációt mindenképpen megérdemelnek a srácok. A rövid kitérő után pedig nézzük a heti események összefoglalóját:


IMG_0866


Hétfőn hírt adtunk a héten lezajlott nemzetközi judo edzőtáborról, melyet a Körcsarnokban rendeztek. Este pedig Kovács Alexandra beszámolója következett az elmúlt szombati Muaythai Mania 8 gáláról, melyen Szandi újabb győzelmet zsebelt be.


KovacsSzandraMTM8win


Kedden karate volt elsőként a nap témája. Eredmények közöltünk a varsói Shinkyokushin EB-ről. Délutánra egy nem túl kellemes hír maradt, elmaradt ugyanis a SuperKombat Akadémia Újvidékre tervezett válogatója. Részletek a cikkben.


Este a stretchinggel (nyújtás) foglalkoztunk, annak fajtáival, és egy videó segítségével néhány gyakorlatot is megismerhettetek.


Szerdán a Bajnokok éjszakája gála összefoglalójával kezdtünk, benne a főmérkőzésen győztes Vidákovics Patrik értékelőjével.


vidakovics-belik-bajnokok-ejszakaja


Este pedig egy interjút olvashattatok, alanya Skrobár Róbert vol, aki a Muaythai Mania sorozatról és jövőjéről kérdeztük.


Csütörtökön földharccal indultunk, újra csapatbajnokságot rendeztek a Global Grapplingben tegnap, helyszín Hatvan volt.
A nap folyamán maradtunk a földharcnál, az I. Jász Viadal Nyílt Sport Ju-Jitsu verseny összefoglalóját mutattuk be.


jaszviadal2015


Estére egy nagyon érdekes témánk volt. A küzdősport és a személyiség. A cikk végén egy kérdőívet is kitölthettetek.


Pénteken a ZBK Ifi-Junior OB beharangozóját közöltük le elsőként, majd estére egy szakmai cikkel jelentkeztünk. Témája a muay thai, méret és technika. Nagyon hasznos írás, nem érdemes kihagyni.


Tegnap, azaz szombaton is volt érdekes információ a zsebünkben, kezdve egy nemes kezdeményezéssel. 10.000 ütés napját rendeznek júliusban Hatvanban, tisztelegve azon harcművészek előtt, akik már nem lehetnek közöttünk.


11037460_350210775177573_1006059897952098506_n


Délután írtunk, hogy Vidákovics Patrik a vasárnapi pesti győzelme után újra ringbe szállt, ezúttal Svájcban. Ellenfele Francisco Matos volt. Patrik győzelemmel tért haza, egy nagyon kemény 3 mentes csata végén fejrúgással zárta az estét! Gratulálunk neki! Bővebb beszámolóval is jelentkezünk majd.


Estére mi más maradhatott volna téma gyanánt, mint a Mayweather és Pacquiao mérkőzés. Egy jól összerakott dokumentumfilmet nézhettetek meg, mely bemutatta az elmúlt időszak eseményeit a mérkőzéssel kapcsolatban. Alig egy hét, és itt az évszázad mérkőzése!!!


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség