Ferobox - Nyereményjáték a jegyvásárlóknak

A Ferobox Event április 17-én, a Kalászi Sportcsarnokban rendezi következő nagyszabású eseményét, ahol ismét gazdára talál majd egy, a ringbe lépő ökölvívók által dedikált bokszkesztyű.


magyar-ring-ferobox-plakat


A márciusi ceglédi rendezvényen nagy sikert aratott a Ferobox Event és a Székely Budo-Sport Kft. közös kezdeményezése, aminek köszönhetően az eseményre jegyet vásárlók közül a szerencsés egy különleges ajándékkal, egy dedikált SAMAN bokszkesztyűvel térhetett haza. Akkor Pudics Zsolt nyerte az ajándékot, melyet a nyertes, igazi lokálpatrióta révén, a Ceglédi Sport Múzeumnak ajánlott fel.
"Egyszer voltam ringben, ahonnan nyertesként távoztam, s ezzel véget is ért a pályafutásom. Száz-százalékos mutatóval akaszthatom szögre a kesztyűmet" - mondta nevetve Pudics Zsolt. "De hogy komolyra fordítsam a szót, éppen hogy nem a saját szögemre akasztom az első ceglédi profi bokszgálán megnyert, minden résztvevő öklöző által aláírt kesztyűt, hanem ünnepélyesen felajánlom a Ceglédi Sport Múzeumnak, hogy ez a sport történelmi ereklye méltó helyére kerülhessen a saját falam helyett."_16C0901


Pudics, a kesztyűt szintén dedikáló Gedó György olimpiai bajnok társaságában, a Ceglédi Sportgálán már át is adta a múzeum vezetőjének, Magyar Lászlónak, így méltó helyre került az ereklye.


Az április 17-én megrendezésre kerülő budapesti rendezvényen ismét kisorsolnak egy dedikált bokszkesztyűt, vagyis aki többek között Bedák Zsolt, Szellő Imre, Baranyi Richárd, Laki Róbert vagy Bozai Gyula aláírására vágyik, és szerencsés, az egy különleges sportereklyén viheti haza a kedvencek szignóját.


A belépőjegyek árusítása a  <http://www.budopest.hu> www.budopest.hu oldalán már megkezdődött, további részletek a  <http://www.ferobox.com> www.ferobox.com weboldalon, valamint az esemény Facebook oldalán.


A gálát a Duna World csatorna sugározza élőben, ami azért is jó hír, mert a magyar ökölvívók és mérkőzéseik ezáltal Európán kívül Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ausztráliában és Új-Zélandon is láthatóak lesznek. A Duna World Európában kódolatlanul az Eutelsat 9A műholdról érhető el.


forrás: felixpromotion.hu