Elmarad a Superkombat Akadémia válogatója

superkombat-ellenfelem


Korábban adtunk hírt a robbanásszerűen növekvő, komoly nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező román kickbox promóció, a Superkombat hosszútávú, globális szponzorációs terveiről, melyet a harcosoknak kívánnak nyújtani. Az 5 millió dollárra becsült keretű, 3 éves programot, - mely a Superkombat Akadémia nevet viseli -, a promóció globális partneri hálózata teszi majd lehetővé.


Az akadémiára történő válogatás első fordulója eredetileg az április 24.-re, Szerbiában, Újvidékre tervezett gála lett volna, azonban a Superkombat hivatalosan közzétett információi alapján, miután a helyi promóter nem tartotta tiszteletben a licenseléssel kapcsolatos standardokat, így megvonták engedélyét. A gálát ezért a Superkombat Romániában tartja meg, helyi harcosok részvételével.


A Superkombat mindenkitől elnézést kér a történtekért és arra kér minden harcost és promótert, hogy regisztráljanak és küldjék el adataikat a hivatalos office@superkombat.com címre Április 22 és Május 22 között.


Korábban a Superkombat kifejezetten nehézsúlyú harcosokat keresett az Akadémia programba, azonban nemrégiben az összes súlycsoportra kiterjesztették a programot, így mindenkinek adott a lehetőség!


A súlycsoportok:


63,5 kg - Könnyűsúly
67 kg - Váltósúly
71 kg - Középsúly
77 kg - Szuper-középsúly
81 kg - Félnehézsúly
86 kg - Félnehézsúly
92 kg - Cirkálósúly
95 kg - Szuper-cirkálósúly
96 kg - Nehézsúlyban