Muaythai Mania 8 - gála utáni villáminterjú Skrobár Róberttel


A Muaythai Mania 8 kapcsán már olvashattátok Kovács Alexandra beszámolóját oldalunkon, azonban most az összképpel, a szervezéssel kapcsolatban tán leginkább illetékes embert, a gála egyik főszervezőjét és megálmodóját, Skrobár Róbertet kérdeztük!


ellenfelem.hu: - Mi volt az oka, hogy ezúttal a Magyar Honvédség Altiszti Akadémia sportcsarnoka adott otthont a gálának?


Skrobár Róbert: - A Magyar-Litván gála több érdeklődőt vonzott, kicsi már a Kőfaragó utcai csarnok, ezért a Honvéd Kinizsi Sportegyesülettel szövetkezve nagyobb helyszínt választottunk.


e: - Mi a következő lépés? Mikor és hol láthatjuk a Muaythai Mania következő rendezvényét?


SR: - A következő lépés egy edzőtábor, és azt követően egy amolyan Muaythai Mania "protokoll" gála, remélhetőleg szabadtéren, a festői Szentendre adja a hátteret. Ezzel el is árultam a helyszínt...


e: - Mikor láthatjuk a gálát a SportKlub műsorán?


SR: - A Sportklubon jövő héttől láthatunk összefoglalót, a Muaythai Mania Magazinban.


e: - Úgy tűnik, hogy a csatornák nyitni kezdtek végre egy kicsit mind a muay thai, mind a kickbox, sőt, még a hazai MMA előtt is. Reménykedhetünk szerinted, lehetünk optimisták, hogy egy pozitív folyamat vette kezdetét?


SR: - Én pesszimista vagyok. A televíziók csak akkor adnak le ilyen eseményeket, ha a szervezők fizetnek érte. Nekünk szerencsénk volt, egy dinamikus lelkes profi csapatra leltünk, aki lát bennünk fantáziát. A csatornák inkább adnak le unalmas stúdióvitákat egy sporteseményről, mint a küzdősportot valójában bemutatnák. Ez szerintem sokáig nem fog változni. Bár érdemes azon elgondolkodni, hogy a TV-k is a netről lesik el a témákat. A küzdősport kedvelőknek kellene kicsit aktívabban jelen lenni.


Köszönjük az interjút és további sok sikert kívánunk mind a Muaythai Mania-val, mind a Szentendre VSE-vel!


[gallery type="slideshow" link="none" ids="5405,5404,5403,5402" orderby="rand"]