Ütközet után - Fábián Kristóf


Fábián Kristóffal sem először találkozhattok már oldalunkon - többször, több gála, meccs kapcsán említettük már a fiatal harcos nevét. Kristóf egy ideje meccsre várt már, így érthető, hogy nagy lendülettel vetette bele magát a hétvégén, Baján rendezett WFC K-1, Thai-box, Low-kick light, MMA Nemzetközi Open-be, aminek meg is lett az eredménye!


ellenfelem.hu: - Szia Kristóf! Mesélj nekünk a felkészülésről kicsit. Azt tudtuk, hogy nagyon szeretnél már bunyózni, ezért meg is lepődtünk, hogy a múlt heti WAKO OB fordulón nem vettél részt. Mi történt?


Fábián Kristóf: - Sziasztok! Sérülés szerencsére ugyan nem hátráltatta a felkészülésemet, azonban a jó idővel az allergiám is előbújt és olyan gyenge voltam, mintha beteg lettem volna. Ezért is maradt ki a WAKO forduló.


e: - Baján éreztél még ebből valamit?


FK: - Nem, szerencsére a héten ez már mérséklődött, így jó formában érkeztem Bajára, amit az eredmények is mutatnak: sikerült megnyernem a 71kg-os K1 és a 75 kg-os thai box mezőnyben a tornát!


[gallery type="slideshow" link="none" ids="5487,5486,5485"]

e: - Mi a következő lépés? Melyik gála következik?


FK: - A következő verseny a szigetszentmiklósi Muay Thai Világkupa lesz számomra, aztán több profi mérkőzés vár rám a nyáron, illetve az ősszel.


e: - A Fight Night Hungary-n végül nem láthattunk legutóbb. A következőn esetleg?


FK: - Igen, az a meccs rajtam kívülálló okok miatt maradt el, de nagyon remélem, hogy a következőn ott lehetek és összecsaphatok Bereczki Dominikkal vagy Vásony Ferencel, akár egy magyar bajnoki övért!


Gratulálunk és további sok sikert kívánunk az év hátralévő mérkőzéseihez! Reméljük hamarosan ismét szép eredményekről számolhatunk be veled kapcsolatban!


wfc-open-2015-baja