Nemzetközi judo edzőtábor Budapesten

Judeo edzőtábor! Három kontinens harmincöt országából csaknem háromszáz judós vesz részt a ma kezdődő öt napos nemzetközi edzőtáborozáson, amelynek a budapesti Körcsarnok ad otthont. Olimpia, világ- és kontinensbajnokok sora lesz a vendégünk. - írja a judoinfo.hu


judo2


Jó néhány klasszis adta le a jelentkezését az Európai Judo Szövetség Going for Gold nevű sorozatába tartozó edzőtáborozásra. Olyan klasszisokat láthatunk majd a budapesti tatamin, mint az olimpiai aranyérmes, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok görög Iliasz Iliadisz vagy a tavaly az év női judósának választott, kétszeres világbajnok, Eb-aranyérmes koszovói Majlinda Kelmendi.


Még néhány nagy név a résztvevők közül, a teljesség igénye nélkül: itt lesz az olasz Giulia Quintavalle (olimpiai bajnok), osztrák Ludwig Paischer (olimpiai és vb-ezüstérmes, kétszeres Európa-bajnok), a brit Gemma Gibbons (olimpiai ezüstérmes), az üzbég Abdullo Tangrijev (olimpiai ezüstérmes, világbajnok, ötszörös Ázsia-bajnok), a belga Charline Van Snick (olimpiai és vb-bronzérmes), honfitársa, Ilse Heylen (olimpiai bronzérmes, Európa-bajnok), a cseh Lukas Krpalek (világbajnok, kétszeres Európa-bajnok), a holland Marhinde Verkerk (világbajnok), az osztrák Sabrina Filzmoser (kétszeres Európa-bajnok) és a szlovén Rok Draksic (Európa-bajnok) is.



 /forrás: judoinfo/