Heti összefoglaló

Igazán ünnepi lett számunkra ez a hétvége, miután a Facebookon csatlakozott hozzánk az 5000. követő is. Köszönjük Nektek!


11035450_360253100852309_2850144688872880589_n


Miután mindenkit megkínáltunk virtuálisan egy pohár pezsgővel, nézzük a hét legfontosabb eseményeit sorban:


Hétfőn beszámoltunk a Zen Bu Kan Kempo válogatott vasárnap elért eredményeiről a WAC 2015 világversenyről. Kovács Alexandráék a zárónapon is szorgalmasan gyűjtögették az érmeket.


wac


Délután aztán a pápai Global Grappling fordulóról írtunk, melyet tegnap rendeztek.


Este aztán az előző hétvége legfontosabb eseményéről, a Fight Night Hungary újabb gálájának eredményeiről írtunk. Rehák György ismét színvonalas gálát és telt házas eseményt hozott össze.


Balajti-WKN-champ-Rehak-ellenfelem


Kedden írtunk Bor Barna törökországban rendezett Gran Prix bronzérméről. Barna a 8 magyar judós közül az egyetlen volt, aki éremmel zárta az amúgy olimpiai kalifikációs versenyt. Gratulálunk!


bor2015samsun1


Este az FNH vasárnapi gáláján a WKN Magyar Bajnoki címét begyűjtő Balajti Biankával készült interjúnket olvashattátok. Bia egy látványos meccsen dominált Szendrei Rebeka ellen, és vitte haza az övet.


Szerdán Ferobox következett, Bedák Zsolték Budapesten lépnek újra ringbe, a Kalászi Sportcsarnok ad majd otthont a Ferobox Event soros gálájának, április 17-én.


magyar_ring_15.04.17_A2_ok


Ugyancsak árpilis harmadik hétvégéjéhez kapcsolódott következő hírünk aztán. Április 18-án Hajdúk és vitézek néven rendeznek majd K-1 Junior Max gálát a hajdúnánási sportcsarnokban.


Este ugyancsak a FNH gáláról csíptünk el egy győztes egy villáminterjú keretében, mégpedig Gilányi Attilát,  aki szintén a WKN Magyar Bajnoki övével térhetett haza vasárnap este a Barba Negrából.


gilanyi-attila-ellenfelem


Heti szakmai cikkünk ezúttal már csütörtökön elérhető volt oldalunkon. A téma a ketrec technikái voltak. Népszerűnek bizonyult ez az írásunk is, sokan jeleztétek, hogy nagyon hasznosnak találtátok a cikket. Köszönjük!


Pénteken egy nyereményjátékkal folytattunk, a héten 2 jegyet sorsoltunk a résztvevők közt, akik aztán élőben tekinthetik meg a Harcosok Klubja következő gláját, melyen a főmérkőzést Jóni Zsolt és Dudok Károly vívja majd.


Péntek este egy nagyszerű lehetőségről számoltunk be, a már korábban említett Superkombat Akadémia indulásáról. Nevezni már minden súlycsopoprtban lehet. A nyertesek megalapozhatják jövőjüket a szervezet által.


superkombat-ellenfelemSzombaton Bedák Zsolt gondolatait közül le soros meccsével kapcsolatban. Zsolti mindenképpen komolyabb bunyóra számít, mint legutóbb Cegléden.


Bedák Zsolt(1)


Este aztán újabb villámyinterjúval jelentkeztünk a Fight Night Hungary gála győztesei közül. A sorban Spéth Norbert következtett.


Mára egy MMA dokumentumfilm jutott délutánra, melyben három feltörekvő bunyós útját látjátok, amint igyekszenek profi MMA harcossá válni.


champions-mma-doku-ellenfelem


Ezek voltak tehát a hét történései, köszönjük a figyelmeteket!


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség