Mayweather vs Pacquiao - Végre

MAY-PAC.0.0

Hogy megértsük, hol is tartunk, az elején kell kezdenünk. Egy szigeten, a világ másik végén, ahol egy kisfiú minden nap az utcákon ült és kétségbeesettségében szinte bármit megtett egy kis apróért. A kiutat kereste. És megtalálta. Hihetetlen, hogy a világ ezen szinte elfeledett sarkából a csúcsra érhetett, a legnagyobbak közé. Az ökölvívás egy emberből csodát csinált. - kezdi a film elképesztően hangulatos képsoraival ezt a nem mindennapi történetet.


Annál inkább érthető azonban a történet ellenfele számára, aki maga is olyan utcákról jött, melyek nem biztosítottak túl sok lehetőséget. A mesterség családi dolog volt náluk. A számtalan különbség ellenére, mely a hátteret és az életutakat tekintve megfigyelhetünk, mégis, szinte ikertestvérekké váltak a szupersztárságban. Két név, mely évek óta összefonódott és elválaszthatatlanná lett. Ha előkerül az egyik, felmerül a másiké is és fordítva.


Nagyon különböző motivációktól hajtva, eltérő istenek előtt hódolva, teljesen más alapállású segítőktől kísérve ez a két ember évek óta köröz egymással szemben. Az alábbiakban az elmúlt hat év történéseinek mélyébe tekinthetünk bele, mely a modern kori ökölvívás legjobban várt küzdelmének rejtelmeibe avat be. Végre itt a Mayweather vs Pacquiao összecsapás!


http://www.youtube.com/watch?v=hF76dlQt23c