Ütközet után - Vidákovics Patrik


Ahogy arról nemrégiben hírt adtunk, kevesebb, mint egy héttel azután, hogy Budapesten a Bajnokok éjszakája elnevezésű gála főmérkőzésén a WKF Pro-Am Interkontinentális címét megszerezte, április 25-én este újra ringbe lépett Vidákovics Patrik!


A svájci Swiss Las Vegas gála programjában vegyesen szerepeltek Thaibox és MMA mérkőzések, Patrik és ellenfele, Francisco Matos pedig nem mást, mint a főmérkőzést vívták K1 szabályrendszerben, 3×3 percre kiírva. Következzenek a Titán, Vidákovics Patrik szavai!


"Tizenkilenc mérkőzést raktak be a Paulo Balicha által szervezett Swiss Las Vegas gálára. Az enyém volt a 18. Francisco Matos ellen. Már a harcosok bemutatkozásakor érződött, hogy az én ellenfelem a közönség kedvence - zengett a csarnok, mikor bevonult.


Elég későn, éjfél körül kerültünk csak sorra.  Bevallom, egyáltalán nem éreztem magam formában. Mindkét sípcsontom sajgott a csonthártyagyulladástól, ami a WKF cím megszerzése során/után alakult ki. Úgy éreztem, hogy a 4 kg fogyás kivette az erőmet, valamint az edzettségem se volt a magaslaton az előző vasárnapi címmérkőzésem után. Tudtam, hogy egy egész csarnok ellenem fog szurkolni, de valahogy mégis magabiztos voltam. Elhatároztam magamban, hogy nem tudom hogyan, de ezt a meccset én fogom megnyerni.


Az első két menet kiegyenlített volt, Matos nagyon erőseket rúgott combra, testre, én pedig a hosszú egyeneseket erőltettem, amik be is jöttek. A harmadik menet elején – ugyanúgy, ahogy az előző heti címmeccsemen – ösztönből megindítottam egy fejrúgást, ami pont jókor talált be, tisztán. Az ellenfél több percig ájultan feküdt, az edzők, szurkolók fel se fogták a történteket.


Nagy öröm számomra, hogy egy több, mint száz meccses, rutinos ellenfelet győzhettem le, aki - mint azt utólag megtudtam - júniusban fog mérkőzni a Superkombat egyik főmérkőzésében."


[gallery type="slideshow" link="none" ids="5560,5559,5558,5557,5556,5555" orderby="rand"]