Európa-bajnokkal csap össze Bogdán Zsolt

A Ferobox Event május 22-én, Kecskeméten rendezi következő élő televíziós profi boksz gáláját, melynek egyik főmérkőzését a nehézsúlyú Bogdán „Golyó” Zsolt (9-0) vívja.


magyar_ring_05_22_4a-page-001


A budapesti „nehézfiú” nem először kap komoly szerepet a piacvezető vállalkozás rendezvényein, s jövő pénteken, a Messzi István Sportcsarnokban, nemzetközi címmérkőzésen újra bizonyíthatja képességeit. „Erre a küzdelemre is teljes gőzzel készültünk, mint minden mérkőzésre, ellenféltől függetlenül” – jelentette ki Bogdán. „Rengeteg dinamikus erősítéssel, futással, iskolázással és kesztyűzésekkel. Úgy érzem, nagyon jó formában várom, hogy a műsorközlő kimondja a nevemet, s szorítóba hívjon Kecskeméten.”


„Golyó” a franciák korábbi cirkálósúlyú EBU Európa-bajnokával, Jean Marc Monrose-zal (27-8) csap össze, ami egy remek teszt lesz a magyar versenyzőnek.




„Természetesen az még motiváltabbá tesz, hogy egy ilyen komoly ellenféllel boxolhatok, aki korábban hazája legjobbja, valamint Európa-bajnok volt és köszönöm Félixéknek, hogy ezt összehozták” – folytatta. „Megnéztem Monrose pár mérkőzését, rengeteget üt és hajolgat, tehát nagy és verekedős bunyóra készülök, aminek a végén az én kezemet emelik a magasba. Rengeteg barátom és szurkolóm lesz a helyszínen és a tv előtt, akik drukkolnak nekem. Szeretném nekik emlékezetessé tenni ezt az estét egy szép győzelemmel.”



golyo


Kecskeméten, a Messzi István Sportcsarnokban megrendezésre kerülő bokszgálán Szellő Imre, Baranyi Richárd és Kelemen Balázs mérkőzései mellett a Nagy Imre „Lütyő” kontra Laki Róbert pehelysúlyú magyar-bajnoki összecsapáson is izgulhat a publikum.


Az élő közvetítés 22:20-tól kezdődik a Duna World-ön, amely Európában kódolatlanul az Eutelsat 9A műholdról érhető el, de a hazai kábeltelevíziók kínálatában, már az alapcsomag részeként mindenhol megtalálható. Az MTVA csatornája Európán kívül Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ausztráliában és Új-Zélandon is fogható.


A belépőjegyek árusítása a Kecskeméti Fürdőben (6000 Kecskemét, Csabay Géza krt. 5, Tel: (76) 500 320), online pedig a www.budopest.hu/jegyrendeles portálon már megkezdődött, további részletek a www.ferobox.com weblapon, valamint az esemény Facebook oldalán.



fotó: felixpromotion.hu

forrás: ferobox.com