Két magyar szerepel a SuperKombat programjában

Korábban írtuk, hogy a SuperKombat Akadémiára történő válogatás első fordulója eredetileg az április 24-re, Szerbiában, Újvidékre tervezett gála lett volna, azonban a Superkombat hivatalosan közzétett információi alapján, miután a helyi promóter nem tartotta tiszteletben a licenseléssel kapcsolatos standardokat, így megvonták engedélyét. A gálát ezért a Superkombat Romániában tartja meg, helyi harcosok részvételével.


11262487_371287516395735_6558317323787368604_n



Ma azonban kaptuk az infókat (köszönet érte Kispál Balázsnak - a szerk.), hogy ezúttal úgy néz ki, hogy semmi sem szólhat közbe, és végre magyar versenyző is bejuthat a rohamosan fejlődő szervezet gálájára.


A két harcos pedig nem mást, mint a Békéscsabai Lakótelepi SE kiválóságai, Benedek Zsolt és Géczei Róbert!




[caption id="attachment_3991" align="alignright" width="200"]MTM-geczei-robert-ellenfelem Géczei Róbert az Akadémia programjában bizonyíthat[/caption]


A két magyar versenyző edzőjével, Hricsovinyi Károllyal beszéltünk a mai délután során, aki elmondta, hogy Robi és Zsolt is kapott írásban megerősítést arról, hogy a soron következő SuperKombat gála programjában számítanak rájuk. Géczei a SuperKombat Akadémia keretén belül több ellenféllel méri majd össze tudását, és ha teljesítménye elnyeri a szervezők tetszését, akkor léphet majd tovább. Egy SuperKombat főkártyás mérkőzésig 3 lépcsőfok vár a jelentkezőkre. Az első lesz a válogató - melyen Robi is indul-, a második lépcső -ahol már Benedek Zsolt szerepel majd - a gála felvezető programja, a harmadik értelemszerűen már a főkártya.




 

[caption id="attachment_1442" align="alignleft" width="200"]Attachment-1 Benedek Zsolt egy lépésre a SuperKombat főkártyától[/caption]

A srácok K-1 szabályrendszerben mérettetik majd meg magukat Bukarestben, május 23-án, szombaton. A hivatalos mérlegelés pedig egy nappal előtte, 22-én kerül majd lebonyolításra. Géczei 63,5 kg, míg Benedek 77 kg-ban indul.



A gálán egyébként ringbe lép majd a szervezet sztárjai közül Bogdan Stoica, de ott lesz még a WKA bajnok Giuseppe de Domenico is, a helyi színeket képviseli majd Paraschiv Amansio, és ismét láthat a közönség női mérkőzést is, melynek egyik szereplője az ugyancsak román Cristiana Stancu lesz.


Kiváló lehetőség ez tehát a magyar küzdősport és a két versenyző számára, mellyel ha élni tudnak, akkor rengeteg kapu nyílhat ki előttük, hogy bizonyíthassák tehetségüket.


Mi pedig mindenről beszámolunk majd természetesen! Addig is jó felkészülést kívánunk a srácoknak!


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=HAzc5vksiGI&w=560&h=315]