Heti összefoglaló

Az elmúlt hét nap bizony nem volt unalmasnak mondható! A világ szeme ugyan a Pacquiao vs Mayweather mérkőzésre irányult, mi azért találtunk hazai vizeken is érdekes témákat, így a törökországi Kempo VB-t és a Zágrábban zajló judo Grand Prix-t, de egy magyar származású GLORY bajnokot is megszólaltattunk! Nézzük tehát sorban a hét eseményeit.


 IMG_0866



Hétfőn bemutattuk, hogy milyen mozgáskoordinációs edzéseken vehetnek részt a gyerekek Szegeden. A téma, tán úgy tűnhet elsőre nem kapcsolódik szorosan a küzdősportokhoz, de az egészséges életmód későbbi elengedhetetlen része.


Este aztán Gercsák Szabináról közöltünk hírt, aki bizony elég komoly időszak előtt áll, mivel súlycsoportot váltott és a fő célja most természetesen Rio!


Kedden a hétvégi Global Grappling csapatbajnokság beszámolójával folytattuk a hetet, melyet Berkes László versenyigazgatónak köszönhetünk.


Estére egy sztár-interjút tartogattunk, melyet a GLORY pehelysúlyú bajnokával, a magyar származású Gabriel Vargával készítettünk!


gabriel_varga_profil


Szerdán beharangoztuk a hétvégi Kempo VB-t és olvashattátok az induló válogatott keret névsorát. A részletes eredményekről lentebb olvashattok.


Folytatva a napot a Debreczeni Team sporttörténelmi sikeréről számoltunk be, melyet az Ausztriában megrendezett Austrian Classic World Cup versenyen értek el.


Debreczeni-Team-dobogon


Csütörtökön a Zen Bu Kan Kempo Junior Országos Bajnokság eredményei következtek, melyet Sárosdon rendeztek.


Este Fábián Kristóffal készült rövid interjúnkkal folytattuk, melyet a WFC Nemzetközi Openje után készítettünk vele.


Péntekre is volt még beszámolónk az előző hétvége rengeteg eseménye közül, így Vidákovics Patrik svájci mérkőzéséről is hírt adtunk. A cikkben Patrik mérkőzés utáni gondolatai olvashatók.


Maradtak még sikerek a hétvége előtt, pénteken ugyanis megkezdte szereplését a Magyar Kempo Szövetség válogatottja a törökországi Antalya-ban. Az első napon fantasztikus teljesítménnyel összesen 62 érmet szereztek a magyar csapat tagjai és itt még nem volt vége!


11204977_867000920025063_7275830438679228146_n


Ahogy szombaton hírt adtunk róla, Kecskeméten rendezi következő gáláját a Ferobox Event. Szorítóba lép majd Bogdán Zsolt, Baranyi Richárd és Laki Róbert is!


A fentebb már említett, antalyai Kempo VB zárónapjáról beszámolva, a hazai küzdősport-portálok között elsőként tettük közzé az eredményeket is. Hihetetlen számok születtek, hiszen a válogatott majdnem 100 éremmel tért haza!


Este egy kis kikapcsolódás gyanánt hoztuk nektek a Phuket Dreaming új évadjának második részét, mely az ‘Álmokat árulni’ nevet viseli. Ha még nem láttad volna, érdemes megnézni!


11092154_10153272035743536_6802406685109735183_n


Vasárnapra is maradt örömhír, mivel Krizsán Szabolcs megnyerte súlycsoportjában a Horvátországban zajló ‪‎judo‬ Grand Prix-t. A döntő mérkőzés ráadásul nagyon különleges párosítást hozott!