Darmos József is a Ferobox Event csapatában

darmos


A Ferobox Event új igazolása egy újabb nagy durranás: a vállalkozás színeiben folytatja karrierjét, s mutatkozik be a hivatásosak között Darmos József.


A Ferobox Event leigazolta a nyolcszoros felnőtt országos bajnok, kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes amatőr klasszist, Darmos Józsefet. Az ökölvívó és a piacvezető bokszvállalkozás rövid tárgyalássorozatot követően egyezett meg a közös munkáról, melynek első állomása egy szeptemberi bemutatkozás lesz, amire Zámbó Dániel edző készíti fel Darmost.


A Ferobox társtulajdonosa, Bertók Róbert nem rejtette véka alá, hogy személy szerint is nagy reményeket fűz a 30 esztendős ökölvívó profi pályafutását illetően. „Mindenki ismeri Darmos József pályafutását, közel tíz éven át a válogatott oszlopos tagja volt, fantasztikus eredményeket ért el az amatőrök kötött” – fogalmazott a szakember. „Már az első találkozásunkon kiderült, hogy nagyon pozitív az egymásról alkotott véleményünk, s ugyanaz az elképzelésünk a profi ökölvívásról. Nagyon gyorsan megegyeztünk.”


Bertók Róbert elárulta hosszú távra terveznek a profiként nehézsúlyban debütáló versenyzővel. „Nem titok, egyelőre három mérkőzésre szól a megállapodásunk, de kölcsönös elégedettség esetén természetesen hosszú távú megállapodásra módosul a szerződés” – tette hozzá Bertók.


A Ferobox Event május 22-én, Kecskeméten rendezi következő élő televíziós bokszgáláját, melynek programjában Szellő Imre, Bogdán Zsolt, Kelemen Balázs, Baranyi Richárd és Laki Róbert is szorítóba lépnek. Az esemény fő mérkőzéseit a Duna World sugározza.


/Fotó: Felix Promotion, forrás: Ferobox.com/