Ferobox - Laki és Nagy a bajnoki övért küzd

A Ferobox Event május 22-én, Kecskeméten rendezi következő élő televíziós bokszgáláját, melynek programjában egy izgalmasnak ígérkező magyar-bajnoki címmérkőzés is helyet kapott.


Pehelysúlyban kerül megrendezésre a Laki Róbert – Nagy Imre párharc a betöltetlen profi magyar-bajnoki övért. A két ökölvívó képességei, illetve küzdőstílusaik alapján remek összecsapásnak ígérkezik a címmérkőzés, melyet a bunyósok is nagyon várnak.


magyar_ring_05_22_4a-page-001


 „Az elmúlt hetekben sokat dolgoztunk az erőnlétemen, és bízom benne, hogy az elvégzett munka meghozza majd a gyümölcsét” – mondta a veretlen Laki Róbert (8-0-1). „Tisztában vagyok ellenfelem erényeivel, tudom, hogy Lütyő nagy küzdő, és az utolsó leheletéig hajtja a sikert. Külön öröm, hogy Kecskeméten lesz a mérkőzés, mert ez plusz motivációt ad. Nem akarok senkinek csalódás okozni, szeretném az övet, és meg is szerzem azt. Már alig várom, hogy ringbe szólítsanak!”


 „Köszönöm a Ferobox Eventnek, hogy lehetőséget adnak címmérkőzésen bokszolni” – jelentette ki a csupa szív Nagy Imre „Lütyő” (11-6). „Néhány éve még álmodni se mertem ilyen esélyről, és nem tartom valószínűnek, hogy pályafutásom során lesz még ilyen sanszom bajnoki övet szerezni. Tisztelem az ellenfelemet, de nem akarhatja annyira a címet, mint én. Mindent beleadok a sikerért, a száz-százalék nálam a minimum.”




Kecskeméten a Messzi István Sportcsarnokban megrendezésre kerülő bokszgálán Szellő Imre, Baranyi Richárd, Bogdán Zsolt és Kelemen Balázs is ringbe lép.


A gálát a Duna World csatorna sugározza élőben (22:20-től), ami azért is jó hír, mert a magyar ökölvívók és mérkőzéseik ezáltal Európán kívül Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ausztráliában és Új-Zélandon is láthatóak lesznek. A Duna World Európában kódolatlanul az Eutelsat 9A műholdról érhető el, de a hazai kábeltelevíziók kínálatában, az alapcsomag részeként, mindenhol megtalálható.


 A belépőjegyek árusítása a www.budopest.hu/jegyrendeles portálon már megkezdődött, további részletek a www.ferobox.com weblapon, valamint az esemény Facebook oldalán.


/forrás: ferobox.com/