Fight Night Hungary - interjú Rehák Györggyel

FNH3-szept-27

A Fight Night Hungary soron következő gálájára szeptember 27-én kerül sor. Akárcsak az elmúlt gálákon, úgy a következőn is joggal reménykedhetünk jobbnál jobb meccsekben, de miről is szól majd a program pontosan? Lesznek nemzetközi csaták, címmérkőzések? Ki az, aki biztosan ott lesz? Kérdéseinkre Rehák György válaszol!


ellenfelem.hu: - A dátumon kívül lehet már tudni valamit? Elárulhat valamit a rajongóknak?


Rehák György:  A Fight Night Hungary harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Barba Negra Music Club-ban. Ezen alkalommal az Európai Muaythai Liga profi négyes tornái kerülnek megrendezésre három súlycsoportban: 66 kg, 71 kg, 76 kg súlyokban. Ez a show csak magyar versenyzők küzdelméről szól. A győztesek a dicsőség mellett egyenes ágon kijutnak az európai döntőre.


e: - Szeptember 27 ezúttal is vasárnapra esik. Az eddigi gálák során bebizonyosodott, hogy működhet ez is, de nem tartott tőle eleinte, hogy a késő estébe nyúló program és a másnapi munkanap rossz hatással lesz a látogatottságra?


RGY:  - Ezt a programot délután 4 órakor fogjuk kezdeni, pontosan azért, hogy ne nyúljon a késő estébe.


e: - Számíthatunk ezúttal is esetleg címmérkőzésekre?


RGY: - Igen, a három súlycsoport bajnoka elnyeri az E.M.L. Muaythai bajnoki övét. Ezen kívül WKN nemzetközi címmérkőzések is lesznek.


e: - Marad a formátum vagy esetleg terveznek változtatást ilyen téren?


RGY: - A  Fight Night Hungary formátumát a három darab négyes torna határozza meg és közé igazodnak be a presztízs fight-ok és címmérkőzések.


e: - Egy ideje nem találkozhattak a rajongók Habash Antoine-val. Mikor tűnik fel legközelebb? Ott lesz a gálán vagy netán előbb is láthatjuk őt valahol?


RGY: - Igen, Habash Antoine biztosan mérkőzik ezen a gálán. Most május 24-én szerezte meg a WAKO szegedi világkupájának  K-1 / 63,5 kg-os első helyezését. Tehát a súlycsoport változtatása sikeres volt.