Szellő Imre kubaival bokszol Kecskeméten!

A Ferobox Event pénteki, élő televíziós bokszgáláján ismét látható lesz Szellő Imre, Magyarország legjobb cirkálósúlyú profi ökölvívója.


Szellő Imre vs Shalva


A kőkemény, 31 éves ceglédi versenyző idén már harmadik alkalommal lép be a ring kötelek közé, hiszen a menedzsment nem titkolt célja, hogy a korábbi amatőr klasszis rövid időn belül a legnagyobb világszervezetek öveiért küzdhessen.
„Öt hét alatt másodszor lépek kötelek közé, így természetesen nem pihenhettem sokat, mert nem engedhettem meg, hogy veszítsek a lendületemből” – fogalmazott Szellő. „Volt ugyan egy lazább hetem a legutóbbi mérkőzésem után, de csak a szakmai munkából vettünk vissza, a fizikai felkészülés, néhány pihenőnapot leszámítva, változatlan volt.”Szellő Imre Kecskeméten ezúttal a kubai születésű, de egy ideje Csehországban élő Miguel Velozo-val csap össze, aki remek mérleggel rendelkezik – 17 győzelme mellett mindössze 3 veresége és 2 döntetlenje van. „Technikás, lábon jól mozgó riválisról van szó, aki nem egy tipikusan verekedős stílusú ökölvívó, ráadásul fordított alapállású.” – jelentette ki a magyar bunyós. „Szóval nem lesz egyszerű mérkőzés, de több korábbi összecsapását megnéztem, láttam a hibáit, amire igyekeztem rákészülni. Komoly bokszolónak tartom a felvételek alapján, aminek kifejezetten örülök, hiszen kellenek az erősödő kihívások!”


A magyar bunyós nem csak egy sima győzelemben gondolkodik, hanem célja, hogy a közönséget is kiszolgálja.
„Szeretnék maradandót alkotni, mert a ringben mindig arra törekszem, hogy a szurkolók sokáig örömmel emlékezzenek a mérkőzéseimre” – folytatta Szellő Imre (6-0). „Olyan meccset szeretnék, ami miatt a nyári szünetben is megállítanak a rajongók. Remélem, hogy a kubai ellenfelem is elszántan, a tudása legjavát nyújtja majd Kecskeméten és akkor egy fantasztikus küzdelmet láthat a közönség.”Szellő öt hete szülővárosában, Cegléden küzdött, míg a pénteki gála helyszíne Kecskemét, mely városhoz szintén ezer szállal kötődik a cirkálósúlyú ökölvívó. „Hét éven át voltam a kecskeméti klub versenyzője, sok barátom van a városban. Remélem, sokan kijönnek majd, és a szurkolók megtöltik a sportcsarnok lelátóit. Látva a programot, nyugodtan állítom, hogy nagyon jó mérkőzések lesznek a gálán érdemes kijönni nem csak miattam!


Szellő Imre, Baranyi Richárd
Kecskeméten, a Messzi István Sportcsarnokban megrendezésre kerülő bokszgálán Baranyi Richárd, Bogdán Zsolt és Kelemen Balázs mérkőzései mellett a Nagy Imre „Lütyő” kontra Laki Róbert pehelysúlyú magyar-bajnoki összecsapáson is izgulhat a publikum.


Az élő közvetítés 22:20-tól kezdődik a Duna World-ön, amely Európában kódolatlanul az Eutelsat 9A műholdról érhető el, de a hazai kábeltelevíziók kínálatában, már az alapcsomag részeként mindenhol megtalálható. Az MTVA csatornája Európán kívül Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ausztráliában és Új-Zélandon is fogható.


A belépőjegyek árusítása a Kecskeméti Fürdőben (6000 Kecskemét, Csabay Géza krt. 5, Tel: (76) 500 320), online pedig a www.budopest.hu/jegyrendeles portálon már megkezdődött, további részletek a www.ferobox.com weblapon, valamint az esemény Facebook oldalán.


Jegyárak:
Elővételi: 2.000 Ft
Ringszektor: 5.000 Ft


/fotó: felixpromotion.hu, forrás:ferobox.com/