Tizenötszörös karate-bajnok Magyarországon!

Valeri-Dimitrov_seminar_Hungary_2015


A Victory Karate nem kisebb eredményt ért el, mint, hogy egy nagyon várt és kivételes esemény keretében, egy szeminárium erejéig elhozza a 15x Európa-bajnok Valeri Dimitrov Kyokushin karate mestert Júniusban Magyarországra. Egy különleges küzdő-szemináriumról van szó, melyen a világ egyik- ha nem a legeredményesebb karate versenyzője, mestere ad majd át tudásából a szerencsés résztvevőknek.


A Bulgár Valeri Dimitrov kivételes KO mérleggel bír. Nem mindennapi eredmény-mérlegét, a 15x Európa-bajnokságot 2001-től napjainkig érte el: 80kg-ban, 90kg-ban, +90 kg-ban és Open mezőnyben is állt már a dobogó tetején. Súlycsoportjában 3x világbajnok, ami szintén nagyon nehéz dolog, nagy eredmény, mivel eleve csak 4 évente rendeznek ilyen tornát, de ráadásul ő az egyetlen, aki KO-val verte a Kyokushin legendát, Norichika Tsukamotót is.


A Magyar full contact karatésok körében ez egy egyedüli, nagyszerű lehetőség. Valeri Dimitrov technikai repertoárja óriási. Kevés olyan versenyzőt ismerünk, aki ennyire változatosan ér el KO-kat. Szervezetektől függetlenül többen is a világ legjobb versenyzőjeként jelölték meg!


https://www.youtube.com/watch?v=GVnb2k-eenk

Dimitrov mester látványos és hatékony stílusának elemeit fogja oktatni Budapesten, 2015.06.06-07-én. Kivételes, vissza nem térő alkalomról van szó, mivel a két gyermekes családapa kevés szemináriumot vállal és több, mint valószínű, hogy az utolsó szemináriumok egyike lesz a mostani, amit aktív versenyzőként vezet, hisz' várhatóan az idei világbajnokság után visszavonul különösen hosszú és egyedien eredményes karrierjétől.


Dimitrovot már több éve invitálták folyamatosan, de a kiváló kapcsolat ellenére még sosem tudott eljönni a rendkívül elfoglalt mester. A technikai körülmények okán, a részvételi létszám korlátozott. Stílusoktól, szövetségektől függetlenül mindenkinek az lenne az érdeke, ha lehetővé tenné tanítványainak, hogy az egyik legjobb versenyzőtől tanuljanak, akit már, még aktív, versenyző korában legendaként emlegetnek. Jelenléte önmagában is motiváló lehet!


Valeri-Dimitrov_seminar_Hungary-2015-poster