HFC09 – Győrben folytatódik a show

Márciusban Budapesten rendezte idei első gáláját a Hungarian Fight Championship csapata, és nem is kellett sokat várnia azoknak, akiket megbolondít a ketrec látványa és pofonok csattanása. A fővárosból ugyanis erre a hétvégére a nyugati országrészbe, Győrbe költözik a show.


hfc092


A párosítások közt régóta nem látott mennyiségű külföldi harcos neve olvasható, lehetőséget nyújtva ezzel a hazai harcosoknak, hogy kicsit kitörve a monotonitásból, felmérjék tudásukat más nemzetek harcosaival is, egy újabb lépcsőfokként a nemzetközi színtér felé vezető úton. Kihangsúlyozva, hogy nem tét nélkül!


A nevek közül egyértelműen kiemelkedik Polgár Ádám, aki azon túl, hogy a szervezet középsúlyú bajnoka, a hazai MMA világ egyik legtehetségesebb harcosa. Ellenfele a holland Henk Nobach lesz.


Ádámon kívül egy másik HFC bajnokot is a ketrecben láthatnak majd a nézők. Miután Molnár Benjámin sérülés miatt lemondta a szombati szereplést, Borics Ádám ugrott be, hogy a cseh Jaroslav Jartim is bemutatkozhasson magyar közönség előtt.


A gála előtti mérlegelést május 8-án tartják a Colosseum Fitness Club edzőteremében (Győr, Budai utca 2-6), 16 órai kezdettel, mely természetesen nyilvános, így az érdeklődőket is várják szeretettel.


 A gála május 9-én a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban (Győr, Váci Mihály u. 3.)   kerül lebonyolításra. További információkat az esemény Facebook oldalán találhattok.


Kezdés: 17 órakor


Jegyek a helyszínen kaphatók!